Aşk Her Yerde

durağan sıkıcı gereksiz uzun pek keyif alınacak gibi değil 4/10
pliples
pliples

30 Ocak 2004 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film gerçekten...
barfly-2
barfly-2

19 Ocak 2004 tarihinde eklendi
artık bıkmak kelimesi bile yetersiz kalıyor bu filmler için. her hafta mutlaka birkaçtane bu filmlerden geliyor ve neredeyse hepsi aynı!! dağıtım firmaları işin kolayını bulmuşlar. romantik komedi olsun yeter. sakın kimse halk bunu istiyor demesin, daha bizde gösterilmemiş o kadar iyi yapımlar var ki!! iş yapmaz diye korkuyorlar galiba!!!
selenyildiz1992
selenyildiz1992

5 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
oyuncu seçimi çok iyi olmuş fakat konu o kadar iyi değil ..:S
widmark-2
widmark-2

13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
love love love diye diye kafayı yağ yağ yağlıyor berbat kalitesiz garip bir senaryo
odinhan
odinhan

16 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Baskın bir film değil yani Ne kendinizi durduramadan gülebiliyor ne de ağlayabiliyorsunuz,öyle geç ekran başına izle ve kalk filmlerinden vasat bir film.Klasik Hugh Grant filmide denebilir(hangi filmi iyi ki !!?!) 10/5
freecritic
freecritic

19 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Filmi 1 sene önce iki kez izlemiştim.O kadar zaman oldu ama hala adını duyduğumda ya da hatırladığımda içim sımsıcak oluyor.Bu film vizyona girdiğinde kadın erkek herkesin böyle bir film izlemeye ihtiyacı vardı,bunu kabul edelim.Özellikle Hugh Grant rolune cuk oturmuş.Gerçi öyle bir başkan olamaz herhalde, karikatürize edilmiş biraz ama filmin atmosferinde hiçbiri rahatsız etmiyor tabii.
dostça
dostça

11 Ocak 2005 tarihinde eklendi
İNGİLİZLER ROMANTİK FİLM YERİNE BUDALA BİR FİLM YAPMIŞLAR BUDALALIKTA SEYREDERKEN VAKİT GEÇEBİLİR DİYORSANIZ LAFIM YOK.
Şeyma Dursun
Şeyma Dursun

7 Aralık 2011 tarihinde eklendi
41. dk'dan sonra daha fazla izlemeye tahammül edemeyip biraktim, berbata yakindi..
era-cls
era-cls

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
eğer sevgiyi arıyorsanız mutlaka izleyin....farklı hayatları bir noktada buluşturan bir film...oyuncu açısında da çok ii bir kadrosu war....kaçırmayın ve izleyin....emin olun unutamıyacaksınız 10/10
gingerblue
gingerblue

15 Ocak 2005 tarihinde eklendi
film güzeldi ama filmde aşktan çok başka şeyler vardı. hem güzel hem saçmaydı
lympha
lympha

20 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
su an fılmın 8.1 lık puanını görunce oldukça sasırdım doğrusu.ben de fılmı gösterımdeyken sınemada ızledım.fılmlerde sürekli bişeyler olmasını bekleyen insanlar ya hiç de olay yok derler.ben öle diyemem cünkü duragan durum anlatan filmleri de severek izlerım ancak bu fılmde birşey vardı.hikayeler tek başlarına oldukça güzel ve romantik olmalarına karşın hepisi biraraya gelince filme güzel dıyemezdım.bağlantı noktaları hıkayeler arasındakı geçişler bölüm geçişleri ıyı kurgulanmamış.kurgu kötüydü diyelim.bence hıkayelere yazık olmuş.özellikle yazar ile kızın hikayesı..sanırm yönetmen çok cok şeyler anlatmak istemiş ama keşke daha sadeleştirseymiş ya da daha cok kurgu üzerinde çalışsaymış.halen daha 8.1 i anlamakta güçlük çekıyorum, ilginç.
gunduz-1907
gunduz-1907

27 Mart 2008 tarihinde eklendi
bu çocuk sınıf dizisinde de oynuyor çok gesel rol yapmış tebrik ediyorum kendisini konusuyla çok bagdaşmış bide şu gözlükler olmasa..