artık bıkmak kelimesi bile yetersiz kalıyor bu filmler için. her hafta mutlaka birkaçtane bu filmlerden geliyor ve neredeyse hepsi aynı!! dağıtım firmaları işin kolayını bulmuşlar. romantik komedi olsun yeter. sakın kimse halk bunu istiyor demesin, daha bizde gösterilmemiş o kadar iyi yapımlar var ki!! iş yapmaz diye korkuyorlar galiba!!!
Baskın bir film değil yani Ne kendinizi durduramadan gülebiliyor ne de ağlayabiliyorsunuz,öyle geç ekran başına izle ve kalk filmlerinden vasat bir film.Klasik Hugh Grant filmide denebilir(hangi filmi iyi ki !!?!) 10/5
Filmi 1 sene önce iki kez izlemiştim.O kadar zaman oldu ama hala adını duyduğumda ya da hatırladığımda içim sımsıcak oluyor.Bu film vizyona girdiğinde kadın erkek herkesin böyle bir film izlemeye ihtiyacı vardı,bunu kabul edelim.Özellikle Hugh Grant rolune cuk oturmuş.Gerçi öyle bir başkan olamaz herhalde, karikatürize edilmiş biraz ama filmin atmosferinde hiçbiri rahatsız etmiyor tabii.
eğer sevgiyi arıyorsanız mutlaka izleyin....farklı hayatları bir noktada buluşturan bir film...oyuncu açısında da çok ii bir kadrosu war....kaçırmayın ve izleyin....emin olun unutamıyacaksınız 10/10
su an fılmın 8.1 lık puanını görunce oldukça sasırdım doğrusu.ben de fılmı gösterımdeyken sınemada ızledım.fılmlerde sürekli bişeyler olmasını bekleyen insanlar ya hiç de olay yok derler.ben öle diyemem cünkü duragan durum anlatan filmleri de severek izlerım ancak bu fılmde birşey vardı.hikayeler tek başlarına oldukça güzel ve romantik olmalarına karşın hepisi biraraya gelince filme güzel dıyemezdım.bağlantı noktaları hıkayeler arasındakı geçişler bölüm geçişleri ıyı kurgulanmamış.kurgu kötüydü diyelim.bence hıkayelere yazık olmuş.özellikle yazar ile kızın hikayesı..sanırm yönetmen çok cok şeyler anlatmak istemiş ama keşke daha sadeleştirseymiş ya da daha cok kurgu üzerinde çalışsaymış.halen daha 8.1 i anlamakta güçlük çekıyorum, ilginç.