Aşk Her Yerde
4,2

LLORANDO
LLORANDO

8 Şubat 2011 tarihinde eklendi
son derece basit olayların son derece basit şekilde anlatıldığı son derece basit bir film.
kieslowski-2
kieslowski-2

18 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bu berbat film nasıl bu kadar yüksek puan alabiliyor.izlerken çok sıkıldım ve artık yeter film bitsin diye sürekli dakikalara baktım.nasıl ve ne kadar kötü bir film yapılır görmek istiyorsanız izleyin.1 puan bile fazla.ismiolan ve içlerinde çok iyi oyuncuların olduğu bu kadroya böyle bir filmde oynamalarını yakıştıramadım.
scorpion1954
scorpion1954

22 Mart 2009 tarihinde eklendi
arkadaslar film vasatın altında diye düsünüyorum.8 e yakın hikaye var ama bunları o kadar karısık koymuslarki hicbir hikaye tam olarak işlenemiyor hepsinde eksiklik var 10 üzerinden 5 lik bir film diye dsüsünüyorum.
kedito
kedito

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
felaket ötesi sıkıcı ve durağan ir filmdi pu aldığı puana da şaştım doğrusu 6 dan fazla etmez hatta ben 1 veriyorum :-)
moschinofunny
moschinofunny

21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
durağan, sıkıcı, bayık, ilerlemeyen, çok kötü bir film bir sürü insan var filmde hepsi çorba gibi birbirine karışıyor. öyle bi buram buram aşk hikayesi beklemeyin sakın yani... film insanı kendine bağlamıyor, öyle bir gözlerinizi alamadan falan izleyeceğinizi zannetmeyin... 10/4