sound track mukkemmel yaw, bu filmi dun izledim askin heryerde olmasi guzel ama ben yine de christmas is all around ve dido'nun here with me sarkisina bayildim, film birazcik uzun ama yine de gusel :)
Baskın bir film değil yani Ne kendinizi durduramadan gülebiliyor ne de ağlayabiliyorsunuz,öyle geç ekran başına izle ve kalk filmlerinden vasat bir film.Klasik Hugh Grant filmide denebilir(hangi filmi iyi ki !!?!) 10/5
su an fılmın 8.1 lık puanını görunce oldukça sasırdım doğrusu.ben de fılmı gösterımdeyken sınemada ızledım.fılmlerde sürekli bişeyler olmasını bekleyen insanlar ya hiç de olay yok derler.ben öle diyemem cünkü duragan durum anlatan filmleri de severek izlerım ancak bu fılmde birşey vardı.hikayeler tek başlarına oldukça güzel ve romantik olmalarına karşın hepisi biraraya gelince filme güzel dıyemezdım.bağlantı noktaları hıkayeler arasındakı geçişler bölüm geçişleri ıyı kurgulanmamış.kurgu kötüydü diyelim.bence hıkayelere yazık olmuş.özellikle yazar ile kızın hikayesı..sanırm yönetmen çok cok şeyler anlatmak istemiş ama keşke daha sadeleştirseymiş ya da daha cok kurgu üzerinde çalışsaymış.halen daha 8.1 i anlamakta güçlük çekıyorum, ilginç.
filmi izleyeli 3 yıl oldu. bugun karaip korsanlarında cıktı karsımıza bill nighy. ask her yerde de en dikkat ceken oyuncu o idi. gercekten rockcı sanmıstım. en guzel ask filmi idi.
aslında söylenebilecek çokta bişi yok.tek kelimeyle süper.bu filmi ilk izlediğimden bu yana sanırım 10 kez daha izlemişimdir.gerçekten aşkı çok güzel anlatıyor.izlenmesini şiddetle tavsiye ediyorum.pişman olunacağını sanmıyorum.
herkesin hayatında hikayeler değişik başarılı oyuncularla keyifli dakikalar.. nerden olursa olsun hangi dili konuşursa konuşsun ya da ewli olsun bekar olsun aşk her yerdeymiş gördük =)
Film içinde geçen Dido’nun 'Here With Me' şarkısı en sevdiğim şarkılardan biridir ve film içinde tam girmesi gereken yerde girmiş ve o sahneyle birlikte hafızama kazındı doğrusu.