rudeonerudeone
1.698 değerlendirmeler
11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bana kalırsa johnny depp hayranları biraz fazla önyargılı davranıyor.olumlu bir önyargı bu tabii ki,başarılı aktörün oynadığı her filme 9-10 puan vermek biraz mantıksız olur.burada da johnny depp her ne kadar kendi açısından kaliteli bir iş ortaya koysa da film ne fazla geriyor ne de akılda kalıcı birşeyler bırakıyor sizde.bence çok da izlenmesi gereken bir film değil,finali falan da çok sürpriz değil zaten artık klişeleşmiş bir final oldu bu,belki bir 15 yıl önce çekilmiş olsa daha fazla beğenirdim.güzel film ama bence 7 puan bile yeterli.biraz tarafsız bakılırsa daha rahat anlaşılır.
gerçekten büyük umutlarla izlediğim ancak oldukça vasat kalan film.her şeyden önce en vurucu yer olarak düşünülen filmin sonunu ben kolaylıkla tahmin ettim heralde çoğu seyircide tahmin etmiştir.fight club ve akıl oyunları gibi üst düzey filmlerin senaryolarından alınmış,bu filmlerin tabiri yerindeyse yandan birhayli yemişi.oldukça çakma...
Açıkcası başka konunun harika olduğunu sandım ve merakla olacakları izlemeye koyuldum derken konu yavaş yavaş artık kliseleşmiş bir konu üzerine dönmeye başladı ve sonu o kadar vasat bitti ki daha doğrusu sıradan. Artık tu tip kişilik bozukluğu filmleri izlemekten bıktım ama yönetmenler sanırım bıkmamış. 6/10 verdim oda Jony Depp Torpili yani
çok etkileyici bir film.konusu,işlenişi,kurgusu ve tabiki süper oyunculuklar izlemezseniz çok şey kabediceğiniz bir film ortaya çıkmış.bence buradaki puandan çok daha iyi bir film.muhakkak izlemenizi tavsiye ederim...
Maalesef beklentilerimin çok uzağında kalan bir film. Tempo o kadar düşükki. Filmden koptuğunuz yerler oluyor. Ve sürpriz son maalesef kendisini çok belli ediyor. Gerçi bu son artık moda halini almaya başladığı için sürpriz kelimesinide pek hak etmiyor. İzlemeyenler için fazla ipucu vererek filmin tadını kaçırtmak istemem. Bana göre kısaca Johny Deppin güzel oyunculuğundan fazlası yok.
Psikolojik-gerilim sevenler için çok ii bi fırsat bu film.Tempo biraz yavaş ilerliyor ama genel olarak ii bi film.Sıkılmadan sonuna kadar izlenebiliyor.Zaten final sahneside mükemmel olmuş.Şok edici bi son var..
film bir stephen king uyarlaması olması ve depp'in oynaması ve hayranı "olduğum tabi senarist olarak" david koepp'in çekmesi sebebiyle kaçırmayın derim...
filmin soh sahnelerindeki gerilimi filmin tamamına yayabilseymiş yönetmen çok daha iyi bi film olabilirniş. az çok tahmin yürütebiliyorsunuz final ile ilgili ama son sahne gerçekten etkileyici idi.johhny deep hatırına 7/10 .
Johnny Depp’in harika oyunculugu dısında John Turturro da rahatsız edici insan rolunde basarılı bir performans sergiliyor.Yonetmenin ince detay mizah anlayısıda oldukca guzeldi.Sonunu tahmin edebildiginiz fakat zevk alarak izlediginiz guzel bir film.Muzikleride germeyi basarıyotr.
johnny depp özel bir insan bence,her rolde olduğu gibi farklı kişiliklere bürünen ve o kişiliklerin hakkını veren bir oyunculuk yeteneğine sahip,ne kadar farklı olsada yüzünün derinliklerine işlemiş olan johnny ifadelerini her filmde fark edebilirsiniz bu filmde tüm filmlerinde olduğu gibi kelimelerin kifayetsiz kalacağı bir film tabii johnny'nin sayesinde.bence bu karakteri johnny depp dışında kimse bu derece güzel oynayamazdı.bence filmin konusu da çok güzel tam johnny'e yakışıcak bir konuya sahip.aslında filmi dikkatli izlediğimizde sonunun süpriz olmadığını anlayabiliriz.bu filmi herkese şiddetle öneriyorum.#1Johnny Depp