ozzy-badd
8 Eylül 2010 tarihinde eklendi
müthiş bir film ... sonu insanda büyük bi şok etkisi yaratmasının yanında , baştan sona durağan bi film olmasına rağmen çok sürükleyici ... jonny depp te kariyerinin en müthiş performanslarından birini sergiliyor ... usta sinemacı david koepp ide unutmamak gerekir ... yönetmen koltuğunda harikalar yaratmış ... izlemek isteyenlere tavsiye ederim ... favori filmlerimden ... 10/9 ...
Bu tür filmlerin sayısı arttıkça başından filmi anlamakta kolaylaşıyor :) Buda onlardan biriydi diyorsunuz Ama film çok iyi tabikide..Johny Deep müthiş bir performans göstermiş10/8.5
Hikayede Mort Raineynin hikayesi ?Ekim Mevsimi? Shooter ınki ise ?Gizli Pencere Gizli Bahçe? idi...Filmde bu tam tersi..Sanırım yönetmenin tercihisi olmuş...Ama hikayenin ana hatları kitaba sadık kalınmış...Özel dedektifin filme kondurulması sanırım zamandan kıssa hesabı olmuş..Çünkü kitapta Tom'un arkadaşıda ölüyordu..Shooter ın Shoot-Her diye çevrilmesiyse tam bir akıl oyunu...Kitapta Shooter Mort tan kendisi için bir hikaye yazmasını istiyordu..Burda ise finali değiştirmesini..Hemde ne final!King ustanın ve başka yazarların kitap uyarlamalarında her zaman fark olmuştur...Ama asıl fark şu ki Kinginkiler mükemmeldir..Diğerleri ise vasattır...Johnny Depp in performansı herşeye yetiyor...Shooter ın seçimide güzel olmuş..Gerilim herzaman olduğu gibi gene had safhada..Mısır olayı bana Children of the Corn'u hatırlattı..Kısacası süper bir film olmuş..10 üzerinden 10
zamanında türünün örnekleri çok fazla olmadığı için kuRgusu hoşuma giden bir filmdi.. Şu an bazıLaRına basit geLebiLir..Stephen King in az sayıda beğendiğim eserlerinden biri..
Film çok güzel filmdi deep mükemmel oynamış süper karizma sonu tahmin edilebilen film kötü film değildir ayrıca ben filmi izlerken sonunu biliyordum arkadaşım ağzından kaçırmıştı ki kaçırmasada tahmin edermişim zaten ama buna rağmen hiç sıkılmadan izledim vasatın biraz üstünde fln değil baya üstünde iyi film
bana göre kesinlikle çok sıkıcı bi film..ilk 45 dakikasına zor tahamml ettim..filmn ilk 45 dksnda gerilim veya korku hiç yok,snrasını bilmiyorm..ayrıca bu tür filmlerde sıkmaya başladı,sonunu tahmin eder olduk yani..10/4
film maalesef umduğumun altında çıktı.sürekli daha fazla mantık ve heyecan aradım izlerken.ve tabii ki finalinde de.Deepin oyunculuğu ve sevimliliği işi biraz götürüyor hepsi bu.psikolojik kurgular seviyorsak çok daha iyileri var bence.
Fazla tanınmayan oyuncularla yapılmış Deepwater filminden bile basit ve heyecansız (Ki film bir şizonfreniyi çok kaliteli bir şekilde anlatıyor.), keşke bir an önce bitse de kurtulsak diyebileceğiniz 5 kuruş etmez bir film.
Film aradığınız gerilimi size hissettirecektir..Baktığımızda birçok olumsuz yorumda var,acaba benim Johnny Depp hayranlığımmı beğenmemi sağlayan faktör diye düşünüyorum ama bence iyi bir film,izlemeye değecek bir film..