Oğul
    3,3
    Oğul hakkında görüşlerin ?

Ogulcan B.
    Ogulcan B.

22 Aralık 2013 tarihinde eklendi
    Aslına bakıldığında güzel bir konusu var fakat bu konunun tam olarak iyi işlendiğini düşünmüyorum daha etkileyici işlenebilirdi,bu haliye fazlaca sade ve seyirciye bırakılmış bir şroldeki adamın travmaları daha fazla ve vurucu olmalıydı diye düşünüyorum ayrıca filmde gereksizce marangozluk üzerine çok sahne vardı yani sırf filmi uzatmak için mi bilmiyorum ama fazlaca marangozlukla ilgili sahne vardı.Film baştan sona düşük tempoda geçen,sonunda da beklenilen vurucu ve beklenilen darbeyi vuramayan bir yapı baştan sona aktüel kamerayla çekilmiş olması filme gerçekçilik ve başrol karakter gözünden daha fazla olaylara bakılmamız istenmiş olabilir,zaten bu tarz çekilmesi ağır olan bir filme en azından biraz tempo katmış luklar başarılı özellikle Olivier Gourmet gerçekten çok iyi oynamış resmen karakteri yaşamış.Son olarak beklentilerimin altında çıkan,düşük tempolu,istenilen vurucu darbeyi vuramayan vurucu bir hikayeye sahip bir avrupa filmi Le fils,avrupa filmi sevmeyenlerin uzak durması gereken,benim gibi avrupa filmi sevenler için ise beklentisiz bir şekilde izlenmesi gereken bir film.

5.5/10
    beck31
    beck31

16 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Bi yerden sonra fazlasıyla tıkanan bir film olmuş konu itibariyle ne kadar daha iyi beklentilerle izlenmeye çalışılsada.6/10
    rosetta
    rosetta

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Dardenne kardeşlerin agresif kamerasının ardına düşüp, sinemanın eşsiz büyüsüne kapılmak isteyenler için 5 seçenekten biri bu film. umarım bu sayıyı arttırır,sinemanın sihirbaz kardeşleri..iki kardeş ellerine bir elek almışlar,sinemayı bütün pislikleriyle üstüne dökmüşler, elemişte elemişler. sonunda üstte sadece gerçek sinema kalmış. gerçek sinema nedir diye merak edenler bir solukta 5 filmi de izlesin. sinema üzerine bildikleri herşey değişecek..
    njoi
    njoi

19 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Özgün bir senaryo ve özenle işlenmiş bir film. Dardenne kardeşler bu işi iyi yapıyor.