3,9
Shaolin Soccer hakkında görüşlerin ?
11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
farklı bir futbol filmi izlemek istiyorsanız tavsiye ederim...
26 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
gerçekten izlediğim ve eğlendiğim filmlerderden biridir shaolin soccer..stephen chow yine iyi iş başarmış.gerçekten absürdlük temelli bir komedi ve aşk hikayesi; açıkçası herşeyin olduğu ve efektlerinin de gayet güzel olduğu farklı bir film...
21 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Film izlenebilecek ve gayet de güzel, izlemenizi tavsiye ederim.Bundan önce Minoatour diye birşey izledim. Giden zamanıma üzüldüm.2002 yılı Dünya Kupası oynanırken Türk kanallarının haber bülteninde bu filmden bahsedilmişti. Hatta bir kanalda (Kanal 7) bu filmden görüntüler mevcuttu ve o zaman bu filmi merak etmişti. Bugüne nasipmiş :) (tarih: 21.05.2007)Filmdeki efektleri abartılı bulanların şunu unutmaması lazım: Nasıl ki bir Matrix, kendi içinde felsefe ve bilim kurgu var diye dövüş sahnelerinde abartıya kaçıyorsa, bu filmde de KuNgFu felsefesi yattığı için bu kadar abartılması hoş karşılanmalıdır.
29 Eylül 2003 tarihinde eklendi
filmi izledik yarıldık ya...manyak komik film karnıma ağrılar girdi gözlerimden artık yaş gelmemeye başladı süper komedi budur
29 Mart 2004 tarihinde eklendi
ben bu fılmı divx ten ızledım.adamlareın yaptıgı altyazıyla acayıp koptum..eger oyle bır divx bulursanız kacırmayın alın
1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
..futbolu farklı açılardan da izlemek istiyorsanız artı eğlenmeye zamanınız varsa kaçırmayın derim...
2 Mart 2008 tarihinde eklendi
sacmalıklarıyla insanı güldüren...eglendiren bir film...gülmek istiyorsanız bence izleyin..
13 Ekim 2003 tarihinde eklendi
ee nede olsa tusubasanın akrabaları yapmışlar filmi bence komik ve eglenceli bi film olcak.umarım bekledigim bi tarz da film olur.
16 Haziran 2008 tarihinde eklendi
daha önce benzerini görmediğiniz müthiş bir film. adeta komedi ve görsel efekt şöleni
11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Stephen Chow'u çok severim. Bu filminide sevdim. Olmadık anlarda yaptığı esprilere hastayım. Özellikle kızı kafayı kazıtmış bir halde görünce; "e.t. gibi görünüyorsun, uzaydaki evine dön, sen dünyaya ait değilsin." demesi kopmama sebep olmuştur.
19 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar, seyretmeyenlere kesinlikle tavsiye edilir. Farklı bir komedi tarzı, ama çok eğlendirici.
20 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Matrax’ın Çincesi, pardon metriks’di galiba :)) Ama ondan daha eğlenceli :O)
26 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Yok abi ben çekik gözlüler korku filmi yapmada ustalar sanıyodum.ama stephen chow'u tanıdıkdan sonra komedidede çığır açtıklarına şahit oldum. Bundan önce Kung-fu hustle filmini izlemiştim ve çok sevmiştim.Ama bu film ondan çok daha komik ve eğlenceli.Bir artısıda ana unsurun futbol olması.Hatta filmdeki futbol çocukken hayranı olduğum bir çizgi filmle aynı.(hani şu orta sahanın yarım satte koşulduğu,mermi gibi şutların atıldığı Erikli,Benjaminli çizgi film)Futbolla Kunf-fu öyle bir harmanlanmışki ancak izlenince inanılır.Kısacası son zamanlarada gülmekten gözlerimi yaşartan,yerlere düşümeme neden olan böyle bir film izlemedim.Sınırsız kahkaha ve eğlence için şiddetle tavsiye edilir.
not:izlerken yanınızda mutlak mendil olsun.
27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bir film çok etkilendim aslında biraz abartılı ama bu da filmin ayrıcalığını belirtiyo :)