3,9
Shaolin Soccer hakkında görüşlerin ?
15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Futbola ilgi duymayanların bile seveceği, matraklıkta bir film...
21 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
komik bir film olmuş hareketler de çok güzel yapanları tebrik ederim.
18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok komik ve güzel bir filmdi kesinlikle izleyin
10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film çok eğlenceli .... her an izlenebilir,sinire strese birebir 1e1
4 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Film süperdi ve bence çok komikti.izlemeye değer bir film.benim en çok güldüğüm yer maç başlar başlamaz gol atışıydı.Hala aklımda o sahneyi geriye alıp alıp izledim.Her seferinde de güldüm.
3 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Seyrettiğim en eğlenceli filmlerden birisi ve baştan aşağı nostalji kokuyor,kimi Amerikan filmlerine yapılan göndermeleri,ince esprileri,tuhaf karakterleri ve yalın tüketim yoplumu eleştirisi bu filmi kült yaparken,birinci kalite özel efektleri,yapım tasarımı ve görüntü yönetimiyle de görsel bir ziyafet sunuyor,bu tarzdaki anime serilerine bir saygı duruşu niteliğindeki film,tüm bu özellikleriyle son yıllarda tırmanışa geçen uzak-doğu sinemasının en keyifli örneklerinden,kaçırmamak lehinize.Saygılar.
26 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
ilk olarak Kanseradam 'a sözüm. Eğer filmmi aptal buluyorsan sana tavsiyem git kendine MRI çektir buna ihtiyaçın var. Kusura bakmayın ama filmden anlamayan insanların yazdığı yorumlardan insanları gereksiz bhuluyorum. Film super şu zamanlarda yapılmış en iyi film. Bence kaçırmayın paranınız hakkını vermekle kalmıyor birde gülümseme aşılıyor