Kesinlikle kaliteli bir komedi değil. Ama kesinlikle çok uçlarda dolaşan bir saçma sapanlık. Zaten sizi güldüren kısmı da burası. Eğer moraliniz bozuksa bu saçmalık turfanı sizi biraz eğlendirebilir. Lakin bu derece (ben tipik uzak doğu komedisi diyorum) işlenmiş bir absürt komediye tahammülünüz yoksa ters tepki yapabilir ve sinirleriniz bozulabilir.Bunu göze alarak izlemenizi tavsiye ederim.
hiç güzel değil...boşa zaman kaybı sakın bu gün de bunu izliyim hoş bi zaman geçiriyim diye düşünmeyin ben şahsen hiç sevmedim küçük kardeşimi sinemaya götürdüğüm ve çizgi film izleiğim zaman bile vaktimin bundan daha boş bi şeye harcadığımı düşünmemiştim vasatın altı bence..
Film izlenebilecek ve gayet de güzel, izlemenizi tavsiye ederim.Bundan önce Minoatour diye birşey izledim. Giden zamanıma üzüldüm.2002 yılı Dünya Kupası oynanırken Türk kanallarının haber bülteninde bu filmden bahsedilmişti. Hatta bir kanalda (Kanal 7) bu filmden görüntüler mevcuttu ve o zaman bu filmi merak etmişti. Bugüne nasipmiş :) (tarih: 21.05.2007)Filmdeki efektleri abartılı bulanların şunu unutmaması lazım: Nasıl ki bir Matrix, kendi içinde felsefe ve bilim kurgu var diye dövüş sahnelerinde abartıya kaçıyorsa, bu filmde de KuNgFu felsefesi yattığı için bu kadar abartılması hoş karşılanmalıdır.