aaah ah çok mükemmel bi filmdi.bu yönetmeni sewdim!!!shannon ı zaten çok sewerdim,aslında filmi onun için almıştım we iyi oyunculuklarla ,iyi müziklerle,iyi repliklerle bezeli harika bi film izlemiş oldum!!!
yeni izledim. kitabın ne ruhunu ne de cesaretini yansıtmayı başaramadığı açık Avary’nin. Esas meseleyi kaçırmış şüphesiz. Ama ben filmi rezalet bulmadım doğrusu yine de (çevremde de çok kişi filmin yüzüne bakılmayacak kadar kötü olduğunu düşünüyor). Başarısız bir uyarlama olsa bile, kitaptan bağımısz düşündüğünüzde o kadar da kötü sayılmaz. Geri oynatma meselesini bazı yerlerde pekala başarılı kullanmış. Kampüsteki intihat sahnesi, özellikle müzik kullanımıyla başarılıydı mesela. Filmin 80ler meselesinde de çuvalladığı söylenebilir. Eşcinsellik meselesinde de açıkça korkak davranılmış. Kitabın son kısmı ise toptan kullanılmamış (hamilelik ve yolculuk kısmı). Gerçi ben kitabın o bölümlerde oldukça düştüğünü düşünmüştüm ama tamamen es geçilmesi de ne ölçüde doğru, emin değilim. Sonuç olarak beklentilerimi hiç karşılamadı ama rezalet olduğu görüşlerini de paylaşmıyorum. Victor’ın Avrupa gezisine dair filmde yer alan birkaç dakikalık sekans için çekilmiş olan birkaç saatlik malzemeden Avary’nin yeni bir film montajlamak niyetinde olması ise ayrıca insanın gözünü korkutuyor ama... 4/10
Filmin konusunu okumayı sevmem. Film de Uşşak’a daha gelmediği için ne yazık ki yorum yapamayacağım. İlgililere duyurulur.Yahu siz filmleri ne zaman izliyorsunuz hemen de yorum yazıyorsunuz anlayamadım.