Zekeriya Ş.
16 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
filmi izledim benim hiç hiçmi hoşuma gitmedi bir kere film neyi anlatmak istiyor bilemiyorsunuz gerilim dersen hiçyok kısacası boş yere zaman kaybı derim.puanın 2.
Sanki anlaşılması zor film yapmak sanatsal ve kaliteli bir eser ortaya koymak manasına geliyor. filme gizem katmak adına kurgusal mantıksızlıklarla dolu bir film. izlenilmez bir film zaman kaybı 3/10
hiç düşünmeden hayatımda izlediğim en iyi 10 filmin arasına koyabilirim.müthiş bir kurgu ve işleyiş var filmde.ayrıca böylesine özgün bir konu gerçekten şaşırtıcı.
ben bu filmi tzameti filmini izledikten birkaç ay sonra izledim ve şunu söyleyebilirimki tzameti’nin tırnağı bile olamaz ondaki sürekli heyecen aksiyon durmayan tempo bu filmde hiç yok.sıkıcı bir şekilde ilerliyor tama sonlara doğru biraz toparlıyor ama biraz.orman sahnesi güzeldi ama daha güzel çekilebilirdi.kamera çekimleri’de iyi diyebilirim.10 üzerinden 3.5
seneryo ve mekan çok uyumlu,ve fondaki müzik insanı değişik bir havaya sokuyor.ve filmin sonu mükemmel olmuş.bu filmi izleyen herkes bir an olsun inanmıştır.çünki etkilenmemek elde değil
İlgi uyandırıcı bir yapım. Avrupa Sineması'ndan daha iyi bir film bekliyordum açıkçası. Ama yine de merak duygusunu filmin son sekansına kadar üzerinde tutuyor. İzlemeseniz de bir şey kaybetmezsiniz...