İnsanlar arasında doğuştan şanslı olanlar vardır.Onlar içinden kimsenin sağ çıkamayacağı uçak kazalarından kurtulur, savaş ve terör olaylarını burunları kanamadan atlatır.Her çeşit kumarda kazanırlar.Hatta yaşamda bile.İşte kaderin yaşamlarını kesiştirdiği , hayatlarında şansın belirleyici rol oynadığı dört kişi.Kendi şansları yetmiyormuş gibi başkalarının da şansını alıp en ölümcül bahise doğru yol alıyorlar.Ama sadece tek bir kişi sağ kalacak. Orijinal bir senaryo ve kaliteli bir oyunculuk birleşince ortaya çok güzel bir film çıkmış.yönetmen ilk filminde güzel işler yapmış.Devamı gelir İnşallah.
ben bu filmi tzameti filmini izledikten birkaç ay sonra izledim ve şunu söyleyebilirimki tzameti’nin tırnağı bile olamaz ondaki sürekli heyecen aksiyon durmayan tempo bu filmde hiç yok.sıkıcı bir şekilde ilerliyor tama sonlara doğru biraz toparlıyor ama biraz.orman sahnesi güzeldi ama daha güzel çekilebilirdi.kamera çekimleri’de iyi diyebilirim.10 üzerinden 3.5
film iyi...çok inanilmaz bir şey anlatıyor, şans ve şanssızlık hakkında, aklıma annemin ben küçükken yaptığı bir uyarıyı getirdi bana asla güvenmediğin iyi tanımadığın insanlara fotoğrafını verme uğursuzluk getirir derdi.. bende amma da saçma bir hurafe derdim...ama filmi izleyince anneme hak verdim....demek bu bir hurafe degilmiş bir dayanak noktası varmış... özellikle silah ateş almayınca yahudinin yüzündeki ifade,kadın polisin son sözleri ,ormanda gözleri bağlı koştukları sahne,eski kız arkadaşın vurulduğu sahneler vs.vs...film baştan sonra çok çarpıcı idi kesinlikle tavsiye ederim filmi..
seneryo ve mekan çok uyumlu,ve fondaki müzik insanı değişik bir havaya sokuyor.ve filmin sonu mükemmel olmuş.bu filmi izleyen herkes bir an olsun inanmıştır.çünki etkilenmemek elde değil
hiç düşünmeden hayatımda izlediğim en iyi 10 filmin arasına koyabilirim.müthiş bir kurgu ve işleyiş var filmde.ayrıca böylesine özgün bir konu gerçekten şaşırtıcı.