Sanki anlaşılması zor film yapmak sanatsal ve kaliteli bir eser ortaya koymak manasına geliyor. filme gizem katmak adına kurgusal mantıksızlıklarla dolu bir film. izlenilmez bir film zaman kaybı 3/10
İlgi uyandırıcı bir yapım. Avrupa Sineması'ndan daha iyi bir film bekliyordum açıkçası. Ama yine de merak duygusunu filmin son sekansına kadar üzerinde tutuyor. İzlemeseniz de bir şey kaybetmezsiniz...
Gerçekten güzel ve ilginç bir senaryo.. Fakat çok sevdiğiniz Avrupalı bir yönetmenin elinde eriyip gitmiş. Çok daha güzel işlenebilir hatta ses getirecek bir film olabilecekken senaryoya yazık eden ve filmi vasat bir hale dönüştüren yönetmenlik örneğini görüyoruz. Evet İspanyol sineması çok iyi işler çıkartıyor ama asla bir Amerikan sineması kalitesinde olamayacağını bir kez daha gördük. Koskoca filmde, o muhteşem senaryodan, elimizde kalan ağaçların arasından koşma sahnesi dışında hiçbir şey yok. Fotoğrafların ne şekilde kullanıldığı bile doğru düzgün işlenememiş, hatta polis hatunun bile polis olduğunu zoraki anlıyorsunuz. Böyle bir senaryo ancak bu kadar kötü bir şekilde işlenebilir, o kadar kötü işlenmiş. Ondan sonra Avrupa sineması iyi diyoruz. Avrupa sinemasının Amerikan sinemasına yetişmesi çok zor olduğu burada da gözüküyor. Birkaç yönetmen dışında kimse o kaliteye erişemiyor. Film o güzel senaryosuna rağmen resmen harcanmış ve vasat bir film haline dönüşmüş. Senaryosu en çok artı puanı alan yönü, biraz da oyunculuk. Ne yazık ki 6/10
filmi izledim benim hiç hiçmi hoşuma gitmedi bir kere film neyi anlatmak istiyor bilemiyorsunuz gerilim dersen hiçyok kısacası boş yere zaman kaybı derim.puanın 2.