Şekilci bir çocuk filmi gibi görünmesine bakmayın, önyargısızca izleyin cidden orijinal bir iş.Tüm komplikeyi hoş bağlamalarını bir yana bırakıyorum kadro ve performanslarda fazlasıyla güzel.Tek eksiği süre uzunluğunun kendini bazen belli etmesi.7.5/10
çok değişik bir senaryosu var. senaryoda azıcık aksaklıklar olsa da göze batmıyor. macera filmi daha uygun olur bu film için pek dram yok. neyse hoş vakit geçireceğiniz bir yapım izleyin derim. oyunculuklarda gayet iyi.
Gayet iyi bir film.Senaryosu başarılı ancak oyuncular da bir harika bence.Tabi filmi hedef kitlesine göre değerlendirmek lazım.Belirtildiği gibi dram değil.Gerilim de değil ama.Eğlenceli olduğu kesin ama :)))
Hoş ve tuhaf bi film. Kesinlikle kötü değil, iyi olduğu da söylenemez... En sevdiğim oyunculardan biri var! Sigourney 'excuse me' Weaver nasıl oluyor da yaşlanmıyor anlmadım, hala süper! Jon Voight da aşagı kalmamış. Hayatın çok kötü olduğu zamanlarda bile umudunuzu kaybetmeyin türü bir film işte...
İnan’ın 5 para etmez izlediğim en kötü film bu filmi vizyona sokan adam görevden alınmalı paramı helal etmiyorum inşallah kimse izleme gibi bir hatada bulunmaz
Burada birileri sadece bir şeyler yazabilmek için eleştirmiş.Bu güne kadar izlediğim en dandik en kötü filmdi yemin ederim zaman kaybından başka bir şey değil filmin sonuna gelince ne izledim ben şimdi diyeceğiniz kadar saçma bir konu su var korkuyla alakası yok yorumları okumadan izledim ama eğer izlemeyi düşünüyorsanız çizgi film izleyin çok ciddiyim. Eğer eksi puan olsaydı puanım -5
Gerçekten vasat bir film.Olumlu yorumda bulunamayacağım .Sürükleyicilik sıfır heyecan sıfır .Korku sadece filmin türünde geçen bir kelime olarak kalmış.Hayatımdan 2 saat boşa gitti tavsiye etmiyorum. Çekiciliği yok.Sevgilimle gittim filmi izleyip gülüştüğümüz zamanlar oldu.Film çekilmeseydi daha korkunç olurdu.Teşekkürler Kuyu.