4,3
Av hakkında görüşlerin ?
24 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
Kült haline gelmiş bir film zaten,aksiyon'a doyuyorsunuz ve her açıdan sizi tatmin ediyor.8/10
2 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Terminatör serilerinden sonra şu an en sevdiğim Arnold Schwarzenegger filmi. Gayet iyi bir film...
15 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
arnold’un en şahane filmi.filmi soluksuz izledim.av 2 ise birincisinin gölgesinde kalıyor..
7 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
çocukken ilk kez rai uno kanalından italyanca izlediğim predator :)

ne günlerdi bee.. :)
13 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
aksiyon-bilimkurgu türünün en başarılı örneklerinden ... baştan sona sürükleyici ve aksiyon yönünden doyurucu bir yapım ... yönetimi ve efetkleride gayet iyi ...ayrıca arnold rolüne cuk oturmuş :)... izlenmesini öneririm ... türünün başarılı örneklerinden ... 10/8 ...
17 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
BENCE GERİLİM SİNEMASİNİ KİLOMETRE TAŞİ
18 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Avcımız kendini kanıtlamak istercesine vahşi cinayetler işler.Yerli halkın korkulu rüyası haline gelir.Arnold gene vatani görevini yapmak üzere bir kaç teröristi haklamak için yanlış yere gelir.Av ve avcı teke tek kalmıştır.Ancak av olanın Usta bir savaşçı olduğunu bilmeyen Prodatör yanlış dünyalı ile dalaşa girdiğinin farkında değildir.
İlk film gerçek ten zamanın şartlarına göre iyi çekilmiş ve farklı konusu ile de dikkat çekmiş bir filmdir
8 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Cidden çok iyi film olmuş. Klasik ormanda geçen asker gerilla-militan-terorist kovalamacasından ziyade ayrı bir senaryo ile tam manasıyla farkını hissetiren bir film. Filmi ilk izleyeceğim zaman mini afişini görünce yine mi...? sözünü söylediğime pişman oldum. silah ve kanla beslenen bir uzaylıya karşı verilebilecek mücadelenin en güzel örneklerinden biri. Çok iyi yapım. Ha filmin 2.si bu başarıyı ne yazık ki yakalayamadı. Bu da ilk olmanın ve Arnol’un bir etkisi.
14 Ocak 2008 tarihinde eklendi
1982 doğumluyum. Çocukken izlediğim ve etkisinden çıkamadığım, heyecanlı,sürükleyici güzel bir filmdi. 1080p indirip hd kalitede tekrar bi izleyelim bakalım :)
4 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Defalarca izledigim halde sıkılmadigim basarili bir film.
11 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Çok etkileyici ve mükemmel bi film.Predatör serilerinin ilki ve en iyisi öyleki diğer seriler hepsi bir olsa bu filmin yerini tutamaz, tamamen kült bi film.Bana göre bu filmi kült yapan Arnold Schwarzenegger'in muhteşem oyunculuğudur.Kısa saçlarıyla,Kaslı vücuduyla,cesaretiyle,üstün zekasıyla,ciddi ve sert asker imajıyla,silah kullanmadaki ustalığıyla ve komando timini kusursuz yönetmesiyle sanki gerçekten 'paralı asker komando Binbaşı Dutch' diye biri yaşıyormuş gibi oynuyor.işte bu yüzden Arnold'u asker filmlerinde (commando,predator vb.) daha çok görmek istiyorum.
Devam filmi olan 2.filmde başrol oynayan Danny Glover'un oyunculuğu iyi olsada Arnold'un yokluğu belli oluyor ve filmin kalitesi düşüyor bu yüzden 1. film daha çok beğeniliyor.Rocky filmleriyle ünlenen Carl Weaters ise bu filmde gayet başarılı bi performans sergilemiş kendisini Rocky filmi haricinde bu filmde görmekte ayrı bi zevkti benim için.iyi oyunculuğuna rağmen çok fazla yapımda yer almaması ise hem üzücü hem düşündürücü.Ayrıca filmde Van Damme'a da predator rolünü oynamak düşmüş. Ormanda kimsenin göremediği, bitki örtüsüyle kamufle olan yaratık rolünde giydiği kıyafetten rahatsız olan Van Damme, filmde yüzünün de görünmeyecek olmasından şikayetçiymiş. Bunun üzerine yönetmen ve yapımcılar onu bu projeden çıkartarak yerine Kevin Peter Hall (predator) ile anlaşmayı uygun görmüşler.Sonny Landham (Billy) ise filmde uzun saçları ve kaslı vücudu ile sanki Rambo gibi.Filmin senaryosu ise gayet başarılı ve mekanlarda (orman) iyi seçilmiş.Finali ise tahmin ettiğimiz gibi bitmiş.Filmde geçen bi diyalogda: '' Bi domuzu öldürmüşsün,öldürmek için daha büyük bişey bulamadın mı?'' repliği beni hep güldürmüştür:)Sonuç olarak senaryo,oyunculuk,müzikler replikler ve çekimleri ile tam bir başyapıt.mutlaka izlenmeli.10/10
6 Nisan 2003 tarihinde eklendi
ben klasik bi aksiyon beklerken oldukça iyi bi film olduğunu gördüm.arnold'un aslında iyi bi oyuncu olduğunu anladığımız bu filmde iyi ayarlanmış bi gerilim oranıda var.ilgiye değer...
sinema
1 ziyaretçi
2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Enfes bir film. Bir gece vakti hiç sıkılmadan izledim. Predator gerçekten ürkütücü bir yaratık.
11 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
2. yi izlemedim ama 1. yi çok beğendim. Son yarım saatinde hop oturup hop kalktım heyecandan.
15 Aralık 2009 tarihinde eklendi
film budur o zamana göre yapılmış güzel bir bilimkurgu özlellikle arnold abi güzel oynamış