4,3
Av hakkında görüşlerin ?
16 Kasım 2003 tarihinde eklendi
dehşet bir film arnold amcanın predatorle başbaşa kaldığı bölüm süper
27 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
Kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi yaratık kostümü. Film yeni olmamasına rağmen görüntü yönetmenliği ve efektler mükemmel. Ayrıca filmdeki o rahatsız edici tedirginlik ve heyecan bir an bile kesilmiyor. Filmin çekildiği mekanda ayrı bir güzellik katıyor filme. Arnold'a Terminator'den sonra en fazla yakışan rol olduğuda kesin. Keşke ikinci filmde Danny Glıver'la beraber oynasalardı. Olsun ikinci filmde en iyi gerilim örneklerinden. Kabuslarımın yaratığına buradan bir kez daha selam.
9 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Kanal 7 yi takip edin.Film çıktığı yıl Kült filmler arasına girmiş
22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
tam bir efsane film... film baştan sona ormanda geçiyor arnold filmde gerçekten çok karizma role çok iyi uymuş tam onun rollerinden biri film süper ötesi bu film benim hayran olduğum filmlerden biri 10 tabiki.
22 Nisan 2010 tarihinde eklendi
cok güzel bir flim orada yaratıgın ıcındekı adam van damme
8 Mart 2008 tarihinde eklendi
40 defa izleseniz bıkmayacağınız bir film. gerilim atmosferi mükemmel. 2.side fena değildi. başrol oyuncusunun kadın karakteri olduğu 3. film ne biri ne de ikinin temposunu yakalayabilmiş. kendisini şiddetin çektiği bir yaratık. birle ikiyi izlediyseniz geriye kalanları izlemeye pek gerek yok kanısındayım.
2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Bu rolu Arnold Schwarzenegger den başka kimse bu kadar iyi oynayamazdı.10/10
20 Haziran 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu filmi çok defa izlememe rağmen hep aynı heyecanı duydum tek kelimeyle süper bir film izlemeyenlerin mutlaka izlemesini tavsiye ederim.
21 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Savaş sahneleri süper.uzaylıyla adamın dövüştüğü yer süperdi.