Bence Jim Carrey bir efsane olacaktır. Ne zaman onun bir filmini izlesem gülmekten kırılıyorum. Yaşı gittikçe ilerlemesine rağmen performansında bir düşüklük yok. Bu filmi de diğer filmleri gibi mükemmel. Bu mükemmeliyeti anlamak için Bruce Almighty ile Evan Almighty karşılaştırılabilir.
en son verdiklerinde bir daha izledim ama çok güzel johny deep bide jim carey var ya adamlar usta her rolün adamı zaten onlara herşey yakıştığından izlemeye değer
benim bu filmi ikinci izleyişim ve bu izleyişimdede en az ilki kadar güldüm çok eğlenceli bir film zaten carrey varsa o film izlenir tam bu filmlerin adamı ben çok beğendim birde sıkıntılı zamanınızda izlerseniz daha fazla zevk alırsınız.8/10
İzlerken bu kadar çok güldüğüm film sayısı çok azdır. Bu film beni gözümden yaş gelene kadar güldürdü. Bana göre gelmiş geçmiş en komik yapımlardan biri. Jim Carrey olaya son noktaya koymuş artık. Bol bol gülmek istiyorsanız bu filmi izleyin yeter! 9/10
jim carrey çok ii bi komedi oyuncusu , bu filmdede bi harika. ona eşlik eden filmin 2. harika ismiyse kesinlikle morgan freeman, rolüne tam oturmuş. jennifer anistonla jim carrey de çok gzl bi çift olmuşlar. kısaca film harikaa
harika bir film ya. ben açıkcası önce evan almighty’i izlemiştim beğenmemiştim. sonra bunu izledim ve gerçekten müthiş bir komedi. jim carrey müthiş oynuyor çok başarılı bir film mutlaka izleyin 8/10
bi filmde jim carry olcak ve film kötü olcak imkansız yine harika bi carry filmi ayrıca morgan freeman da çok iyiydi Tanrı rolünü bu kadar iyi yapan başka birini düşünemiyorum
Müthiş komedi, özellikle Jim abimin teknede haber sunarken delirmesi ve sonunda hareket çekerek biten sahne beni gülmekten çatlama derecesine getirmiştir. Herkese tavsiye. İzlemeyen kalmasın bu filmi.