Johnny Knoxville e ciddi anlamda ayri bir hayranligim var izledigim filmlerde bekledigim performansi gosterip istedigim seyleri bana veriyor her neyse filme gelince bence oldukca eglenceli zaman zaman kahkaha atmanizi saglayan hos bir yapim, izlenmeli
yawu johnny knoxwille olacakta flim güzel olmayacakmı gercekten güzel bir flim olmuş reklamınınii yapılmammsı sonucu pek öne cıkmamış olabilir ama seyretilmesi gereken cok güzel bir flim
şimdiye hiç kadar yorum yapılmamasının nedeni isminin pek duyulmaması olsa gerek.Filme rastladığınızda hiç tereddüt etmeden izlemenizi tavsiye ederim.Engelliler olimpiyatları kampında kahkaha dolu saatler.
Film güzel ya...gerek knoxville gerek engelli oyuncular çok iyi oynamışlar. Ayrıca senaryosu klişe gibi görünse de bunu değiştirmek için ellerinden geleni yapmışlar ve işe de yaramış 8/10
süper bir film.konu sıradışı..başrol oyuncusunu jim carrey e benzettim.özürlü oyuncular gerçekten çok doğaldı zaten öyle olmalıydı senaryo gereği..kesinlikle denk gelirse kaçırmayın derim..
eğlenceli bi film.Eğer filmi aldığım kişi bana bu filmi tavsiye etmeseydi,adını bile duymayacaktım belkide,onun için bende size tavsiye ediyorum,rahatlıkla izleyebileceğiniz bir komedi.10/8
Şehirlerarası otobüste seyahat ederken koymuşlardı bu filmi, ilk yarısı biraz sıkıcı olsada ikinci yarısı baya komikti.. Sonu da tatmin ediciydi.. İzlenebilir...