Son Durak 2
    Son Durak 2 hakkında görüşlerin ?

caneri16
    caneri16

17 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
    1. filmden daha iyi. ama kesinlikle gerilim tarzı degil..sadece olum sahnelerinde şok oluyorsunuz.buda tam bir gerilim yaratmıyor.ancak ölümlerin nasıl olacagı zekice düşünülmüş.ben baska bir filmde bu kadar iyi ölüm sahneleri görmedim..ayrıca 1. filmin tamamen kopyası olmamasıda filme ayrı bir güzellik katmış..mutlaka izleyin.
    ozge-tun777
    ozge-tun777

24 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
    İlki ikincisinin bir adım önünde bence.
    varisler3
    varisler3

9 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
    Filmin teması ilk filmle aynı fakat ilk filmin üstüne çıkmayı başarabilmiş ölüm sahneleri de gerçekten çok harıkaydı özellikle filmin ilk sahnesindeki zincirleme trafik kazası çok müthişti afyonda çok canım sıkılmıştı sinemaya gideyim dedim film dikkatimi çekti filme bilet aldığımda ne öğrendiğime inanamıyacaksınız meğer filme kimse bilet almamış ve filmi koca salonda tek başıma seyrettim yanlız tavsiye ederim çok güzel oluyor salonu arada kapatın.
    kolaric
    kolaric

6 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
    ilk film eh işteydi ama ikincisi vasatı aşamamış bir filmden öteye gidememiş malesef. sadece orjinal ölüm sahneleri ilk filmi geçebilmiş. yine de izlenir. akıcı. asla sıkmıyor. 5/10
    strongbow
    strongbow

27 Nisan 2004 tarihinde eklendi
    Devamı en güzel yansıtılan filimlrden bir tanesi bence her sahnesi çok harika işallah 3'ü de çekerler.
    wildmor
    wildmor

13 Mart 2004 tarihinde eklendi
    yaa ilm çok güzel olmasad a konusuyla ve sahneleriyle güzeldi.mesela ilk kaza sahnesi.sonra insanşların ölümsahnesi.birde film baştan sona gerilim dolu.bence güzel film..korku filmi sevenler gerçi gerilimi sevenler kaçırmasın.müthiş bir gerilim filmi
    mash-dpu
    mash-dpu

14 Ekim 2003 tarihinde eklendi
    birincisini ziliyenleri şaşırtacak çok şey var.sahneler nerdeyse gerçek.ilk filmi beyenenler buna bayılacak.
    bapsteba2005
    bapsteba2005

4 Eylül 2003 tarihinde eklendi
    bu filmin tek çekici tarafı etkileyici ölüm sahneleri.Oyuncu kadrosunun gençlerden oluşması filmin eksi yönü.Birkaç tanınmış ismi filme katsalardı film daha çekici hale gelebilirdi.
    emreavcar
    emreavcar

27 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
    James wong'un yönetiminde çekilen ilk film oldukça etkileyici bir sürpriz başarıydı. Bu film ise bir devam filmi değil, sanki ilk filmin kötü bir çevrimi. Ne öykü ne de sanaryoda bir özgünlük yok, herşey ilk filmle aynı çizgide ilerliyor, yeni kızımız yine ölüm şekillerini önceden görüveriyor, ölümler ise son derece zorlama. KIsacası 'son durak 2' benim için 'en kötü 10 devam filmi' listesi içinde rahatlıkla kendisine yer bulabilecek bir çalışma...
    royalflush1
    royalflush1

18 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
    filmi bugün izledim ve çıktım birden irkildim çünkü kulağıma bir hışırtı geldi bir baktım otoyol çalışması için bantlar asmışlar onun hışırtısı acaba dedim ölüm yazısını benim içindemi yazdı bu hışırtının ne demek olduğunu filme gidenler anlar belkide anlayamazlar bilemiycem.ama şunu anladım ölüm kaderine yazılmışsa bundan kurtulamazsın. ölüm diyorki senmisin ölümden kaçan ben seni er geç bulur yanıma alırım.yalnız şuna çok sinirlendim. biz sinemada 15 kişi falandık bunlardan 2 şerli yada 3 erli gruplar halinde olan 6 7 kişi insanlar vahşice öldükçe kahkahalarla gülüyolar acayip zevk alıyolar öyle az buz kahkahada değil bütün sinemayı inlettiler aralarında kızlarda vardı.bi laf söyliycektim ama hangi birine söyliyim. çok cani manyak bir millet olmuşuz bu sözler o sinemadaki 6 7 kişi için geçerli ve onlar gibi davranan diğer insanlar içinde
    nazimutku
    nazimutku

15 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
    herkese tavsiye ederim.en az ilki kadar başarılı hatta daha güzel.İzlemeye değer :)
    arzu-ydn
    arzu-ydn

10 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
    açıkcası fılmı seyrederken özellıklede kaza sahnesınde içimin kalktığını söyliyebilirim. Gerçeğe bayağı yakın olmuş. Zincirleme kaza nasıl olur açık açık gösterilmiş. ben sinemada seğretmedim ama sinemada seğretmeyi şiddetle tavsiye ederım.Aslın ölüm sahneleri pek hoşuma gitmedi. Ya nebileyim çok kanlı geldı bana. Birazda abartı .... Bide şu ilk filimde hayatta kalan kızın başına gelenler fazlada anlatıp açık vermek ıstemem.Kısaca ben fazla kan olmamasından yanayım
    kemaltekden
    kemaltekden

9 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
    Bu türlerden hoslananlar icin kacırılmayacak bir film bence ilkinden daha güzel olmus kacırmayın
    Berke A.
    Berke A.

9 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
    KISACA bazı filimlerin devamı gerçekten sıkıyor ve hatta aklımızdaki ilk filmi bile zedeliyebiliyor.........................
    pliples
    pliples

8 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
    ilk filmdeki oyuncu Devon Sawa da olsaydı iyi olurdu....
    ama ALI LATER OLMASI DAHADA IYI TABIKI heeeeeheee
    www.pliples.com