Son Durak 2
    Son Durak 2 hakkında görüşlerin ?

beyazitstudent
    beyazitstudent

29 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    1.film bence serinin en iyisiydi.Son Durak 2'nin gerilim açısından biraz zayıf olduğunu gördüm ama yine de iyi bir devam filmiydi.Clear'in bu sefer ölümden kurtulanlara yardım etmesi de iyi bir olaydı ve film bazen çok komik olabiliyordu.
    busveburuk
    busveburuk

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    son durak 1 ve 3 ü setrettikten sonra bunu seyrettim.bu filmin en güzel bölümü bence.son durak 4 üde yaparlarsa hiç şaşmam.en güzeli buuu
    ali-kara96
    ali-kara96

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    bu film bence 3 ten ve 1 den daha güzel
    erzincansporlu
    erzincansporlu

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Bazen sıksa da zincirleme kaza sahnesi, filmi uçuruyo bence! Bu filmi de malesef bozdular iyice. Üçüncü film en kötüsü!
    Ilknur K
    Ilknur K

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Ben birincisinden güzel olmaz diye düşünürken daha açılış sahnesinde beni yanılttı. Trafik kazası uçak kazasından daha gerçekçi ve etkileyici olmuş. bana sorarsanız bu film beni ilkinden daha çok etkiledi. ama sonunu o şekilde bitrmemelilerdi. sadece sonundan kaybediyor gerisi bir harika. asansör sahnesi bir harikaydı mesela.
    kaderimsin3886
    kaderimsin3886

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
    ölüm sahneleri güzeldi:) gerisi... gerisi yine bir devam filminde olanlardan farkı yok sadece müneccim değişiyo.
    karizmatik062915
    karizmatik062915

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
    saçma sapan bi flimin devamı acaba türkler aynı filmi yapsalardı ne olurdu???
    -Lord-
    -Lord-

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    ben bu kimberly kadar güzel ve tatlı kız görmedim... deli bişey yaw.... filmde çok iidi bu arada....
    selda-cosar
    selda-cosar

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    film güzeldi.tekrar izlemekten keyif duyarım
    ynarcin
    ynarcin

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    bence yne ilki gibi çok yüzeysel.yani bir kaza sahnesi ve ou takip eden ölümler.aslında heyecanlanacak hiçbir şey yok.çünkü film her yerinde bağıra bağıra herkes öldüreceğini söylüyor ve bu dediğini de yapıyor.ayrıca şu tuhf kahinimsi zenci adam gerçekten komik.zenci arkadaşımızın intihar sahnesi de yine yok artık dedirtiyor.ancak görselliğine ve ölüm sahnelerinin inandırıcılığına lafım yok.mesele filmin genel mantığı ve ilerleyişinde.

netice itibarıyla hem kötü hem de ilkinin ardından gereksiz..
    Chev
    Chev

31 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    kesinlikle izlemelisiniz
    deep-merve-chad
    deep-merve-chad

8 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    film güzeldi ölümer saçma ama genede kurgu fln iyiydi.son ölüm vahset verici değil istenilen gibi komıktı
    fasay
    fasay

5 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle hayal kırıklığı. 7
    happyface
    happyface

1 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    pek beğenmedim, ölümler çok saçma olmuş...hele filmin sonundaki ölüm en saçmasıydı. gereksiz bir film.
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

27 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Çok iyi çekilmiş otobandaki kaza sahnesi olmasa daha yarısına gelmeden filmi kapatmak ya da ileriye sardırmak pekala mümkün aslında.Antolojilere girecek denli başarılı bu zincirleme felaket bölümü filmde yine buna benzer bir-iki sahne görebilme merakıyla sonuna kadar izletiyor ama nafile.Genel anlamda öncülüne çok benzeyen bir devam filmi,onun gibi zaman zaman komik duruma da düşmüyor değil.