Bence güzel bir denizaltı filmiydi özellikle suda geçen sahneler sürükleyici ve merak uyandırıcı puanının az olmasına bakmayın gerçekten izlemeye değer bir denizaltı filmi.Tabiki bir das boot ve u-571 gibi bir film beklememektede fayda var.
Aronofsky’ye oLan iLgi ve aLakamdan doLayı zamanımı ayırma gereği duydum ve bunu iyiki de yapmışım.sinopsis oLarak zaten fiLm iLgi çekici.bir denizaLtın,2.dünya savaşı, kLostrofobinin de etkisiyLe bir sinir harbi ve bunun üstüne binen metafizik öğerLer.fiLm baştan sona beni ekrana bağLadı ve yer yer de germeyi başardı.doğaüstü metaryaLLerin çok aşırıya kaçıLmadan kuLLanılması beLki de fiLmi bir kLişe siLseLesinden kıLpayı kurtarmış.unutulmaz bir fiLm değiL ama piyasada dönen birçok geriLim fiLminden iyi oLduğunu rahatLıkla söyLeyebiLirim.kesinLikLe vakit ayırmaya değer...
Bence iyi bir film. Bu puanı hak etmiyor. Bu ve benzeri yapımlar zaten çok az ve puanlamayı biraz da bunun üzerinden yapmak lazım. Hani kalıp bu filmi üst düzey bir fille kıyaslamak haksızlık olur. Kategorisine göre iyi bir film bence. Tabi zevk-renk-kek meselesi.
iki farklı alt tür olarak kabul edilebilecek 2. Dünya Savaşı-Denizaltı filmleri ile Hayalet filmlerinin bir karışımı. Çok özel bir film sayılamazsa da gayet başarılı bence. Özellikle Olivia Williams ve Matt Davis için, ilgilenenlere tavsiye edilebilir.
' 2. dünya savaşı yılları, kahramanlarımız denizaltıyla son varış noktalarına doğru seyir halindeler . derken dürbünün ucunda bir sandal beliriyor ve film bu andan itibaren beklenmedik olayların cereyan edeceği bir raya oturuyor. ve denizaltının bağrına bir dişi giriyor, tüm bakışlar onda, yayılıyor kulaktan kulağa uğursuzluk bu. oysa o bir sır yüklü en ölümcülünden. ama engel olamıyor, vicdanını dinlese de bu ölüme.radarda beliriyor bir düşman gemi. sessizlik orta yerden yarılıyor. ansızın çalıyor pikap ve patlıyor bombalar denizaltının etrafında. görsellik başarılı bir kıvamda. kancalar yırtıyor çelikten zırhı ve panik ince ayarda başlıyor artmaya. derken duruluyor ortalık ama bu gelen fırtınanın habercisi. çünkü orda , dar koridorlar da huzursuz bir ruh dolaşmakta. intikam için hayat sonlandırmakta. çıldıran bir adam kendi hayatını noktalamakta. 'başarılı bir çalışma olmuş. efektlerin güzel kullanımı son yıllarda yapılan en iyi ' denizaltı 'da geçen filmlerden birini karşımıza çıkartıyor. oyuncuların gayet yerinde performansı ve klostrofobik atmosfer tempoyu hiç düşürtmüyor. ilgiyle ve heyecanla izlenecek bir film, benden size tavsiye ediliyor.
Ben filme sırf Aranofsy ismi yüzünden gittim ama sıradan bir gerilim filminden başka birşey bulamadım. Yani gitseniz de olur gitmeseniz de tarzı bir filmdi bence.