Deniz O.
25 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Across the Universe Baba: “Hayatınla ne yapacaksın?” Oğul: “Neden hep konu ne yaptığımla ilgili?” Baba: “Ne iş yaptığın kim olduğunu belirler.” Oğul: “Hayır baba kim olduğun ne yapacağını belirler!” Müzikler efsane... Yorum Tuvaletkağıdınanotlar.com da
Beatles ve romantik filmlerden hazzetmeyen birisi olarak filmi beğenmediğimi söylemek zorundayım.Böyle film yorumları yapmayıda çok sevmem ama durum bu.Türün sevenleri için kaçırılmaması gereken bir film.
çok hoş bir müzikal tabiki türü sevenlere aşkı,hayatı,coşkuyu çok güzel bir şekilde işlemiş...tavsıye ederıım beatles ın sarkılarıyla cok da anlamlı olmus fılm..
aslında müzikalleri pek seven biri değilimdir ama across the universe kesinlikle görülmesi gereken bir film bence. hele bir de beatles ı seviyorsanız, film tadından yenmez ;)
bence çok başarılı bir gençlik-müzikali-beatles in en sevilen parçaları oynayanlar tarafından seslendirilmiş -aşkı gerçekden değişik bir açıdan anlatan harika müziklerle donatılmış bir film.kesinlikle sıradışı mutlka bir kerede olsa bu filmi izleyin cok farklı.
İçinde the Beatles olan bi olgu nasıl kötü olabilir.O müziklerin üstüne hangi görüntü hangi kurgu hangi senaryo konsa yavan ve sıradan kalır.Bu yüzden filme saygı duyulmalı.the Beatles hayranları sanırım duygu patlamaları yaşamışlardır (özellikle ben).Müzikal türü böyle sevdirelebilir gençlere aslında.Ama beatles olunca gerçekten pek bi şansınız yok.The Beatles forever.Heyy Judeeee and Nothings gonna change my world!!!
inanılmaz bi şey bu film... tüylerim diken diken hala. bu kadar keyifli bir müzikal izlemedim, başka bir müzikalden böyle bir keyif alabilir miyim orasını hiç bilmiyorum. vokal performansları, oyunculuklar, hikayenin dramatik yapısı, dönemin harika yansıtılması, verilen sosyal ve kültürel mesajlar, tam anlamıyla sinemasal bir şölen.hayran olmamak elde deil bu filmi yapan insanlara...