Kemalcaputcu
1 değerlendirme
20 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Rocky elbette ki bir efsane. Ama bu filmde daha en başta Rusya ya giderken 4 yaşında olan oğlu dönüşte 12 yaşında oluyor. Kendi oğlunu filminde oynatmak için böyle bir zamanlama hatasına göz yumması pek Stallone den beklenen bir tavır değil. 1 ve 2 başkaydı seride.
Rock 1 tadinda bir film , eski boksörümüz hırslı bir gence yardim etmeye ve kendi sorunlarını asmaya çalışırken bir kez daha ihanete uğruyor. gencin ait olduğu yerin sokaklar olduğunu hatırlatmak ve onurunu kurtarmak için son ve muthis bir sokak dövüşüyle final yapıyor.
Azmin,hırsın,kararlılığın ve inancın büyük öyküsü rocky serilerinin (daha sonra bi devam filmi daha gelsede ) son filmi ? 5 filmlik seri gayet güzel tamamlanmış ? Stallone un bu filmdeki oyunculuğu 5 filmlik seride en iyisi belkide ? Rocky nin son sahnedeki öğrencisiyle olan sokak kavgası tek kelimeyle mükemmel di ? Ayrıca bu film serinin en farklı filmiydi sanırım ? Efsanenin ailevi ve maddi sorunlarını görmek ise onun insan olduğunu ispatlar cinsten :P :D ? Yönetimi,senaryosu,oyunculukları,müzikleri vs. kusursuz ? Serinin en kötüsü deniyor ama kesinlikle değil ? seride kötü olan film yok , hepsi birbirinden güzel :D ? Rocky efsanesi, seri olarak izlenmesi,arşivlenmesi ve izlettirilmesi gereken filmler ? favori filmlerim arasına giriş yapmıştır rocky serisi ? 10/10 ?
bu rocky serilerinin bütün filmleri süper ama daha rocky6 ve rocky filmini izlemedim ama yinede diğer filmlerini izledim ama size söylüyim rocky serisi süper
Rocky bu bölümde Tommy Gun adlı bi çoçuğu eğitiyor.Ama çocuk yanlış yollara girince şöhretin getirdiği havaya kapılıyor bu filmide güzel yani idare eder düerleri kadar iyi olmasada iyi film