ozzy-badd
4 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Azmin,hırsın,kararlılığın ve inancın büyük öyküsü rocky serilerinin (daha sonra bi devam filmi daha gelsede ) son filmi ? 5 filmlik seri gayet güzel tamamlanmış ? Stallone un bu filmdeki oyunculuğu 5 filmlik seride en iyisi belkide ? Rocky nin son sahnedeki öğrencisiyle olan sokak kavgası tek kelimeyle mükemmel di ? Ayrıca bu film serinin en farklı filmiydi sanırım ? Efsanenin ailevi ve maddi sorunlarını görmek ise onun insan olduğunu ispatlar cinsten :P :D ? Yönetimi,senaryosu,oyunculukları,müzikleri vs. kusursuz ? Serinin en kötüsü deniyor ama kesinlikle değil ? seride kötü olan film yok , hepsi birbirinden güzel :D ? Rocky efsanesi, seri olarak izlenmesi,arşivlenmesi ve izlettirilmesi gereken filmler ? favori filmlerim arasına giriş yapmıştır rocky serisi ? 10/10 ?
Serinin en sıradan olanı maalesef.Ringlerde yıllarca devirmediği boksör kalmamış olan Rocky Balboa’yı film boyunca perişan bir halde ve sokakta dövüşürken görmek en son isteyeceğimiz şeydi doğal olarak.Ama önceki filmlerin gücü bu filme rağmen seriye bir şey kaybettirmemiştir.
bu filmden aksiyon beklemek yanlış diğer serileri aksiyonlu, gaza getiren sahneler bir hayli çoktu ama bu filmde dram konusunun ağır bastığı bir gerçek bu seri zaten başlı başına bir efsanedir ve de rocky 5 in diğer 4 filmden geri kalır hiç bir tarafı yok bazı dersler çıkartılması lazım bu filmden duygusal sahneleri de oldukça fazla birisine ne kadar değer verirseniz o değerin karşılığını ne kadar değer verirseniz o değerin karşılığını nankörce bir şekilde alacağınızı ve de paranın dostluk ilişkilerini ne kadar etkilediğini de gösteriyor her zaman ki gibi muhteşem ve 6. seridede bu muhteşemlik devam edecek
diğer rocky filmlerinde balboa’nın yaptığı dövüşler anlatılıyor bunda ise rocky’nin verdiği hayat mücadelesi anlatılmakta bence bu filmin daha az beğenilmesinin sebebide budur biz hırs küpü rockye alışmışken birden karşımıza yoksul,ringlerden emekli olmuş biri çıkıyor.Bencede serinin en kötüsü olmasına rağmen yinede iyi bir film diyebiliriz.7/10
bencede rocky serisinin en dramatik filmi.diğer filmlerden farklı olmuş bu seri.ve ayrıca biraz şaşırtıcı bir sonla bitiyor.genel olarak heyecanlı ve sürükleyici olmadığı için izlemeye bile gerek yok diye düşünebilirim ama rocky için izlenir.
ben çoğunluğa katılmıyorum bence rocky serisinin en gerçekçi filmi ve dramın en iyi işlendiği,sürükleyici bir yapıt! ve bu seriden daha fazlasının beklenmesi hatadır diyorum
Film tek başına belki izlenebilir bir film olabilirmiş ama eğer Rocky serisine bir film çekiyorsanız bu kadar ağır bir film çekmemelisiniz. Rocky serisinin en ağır ve temposuz filmi.