4,4
Rocky 2 hakkında görüşlerin ?

1 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Acı Yok Rocky! Apollo Creed İle Bir Kez Daha Karşılaşmaya Hazır Mısınız? O Zaman Doğru Adrese Geldiniz. Acımasız Dünya Şampiyonu Apollo Creed İle İtalyan Aygırı Rocky Balboa'nın Rövanşına Hazır Olun..
26 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Bu seri hiç bitmesin dediğim bir film. Hiç izlemediysem en az 10 kere izlemişimdir. Ama verdiği heyecan hep aynıdır.
24 Haziran 2014 tarihinde eklendi
serinin ikinci filmi de ilki kadar olmasa da izlenirken keyif veriyor 7/10
20 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Rocky vs. Apollo rövanşı...
10 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
ilk filmle birlikte en iyisi bence 10/10
4 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
İlk filmden daha başarılı olan müthiş bi dewam filmi ? Stallone hem kamera arkasında , hem önünde , hemde yazdığı senaryoyla mükemmel bi iş çıkartmış ? müzikler kusursuz ?Son sahnesinde ?başardım,adrian ? repliği gerçekten ağlattı beni :D ?Serinin en iyisi olduğunu düşünmesemde çok iyi bi film ? 10/10 ?
25 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bazı sahneler ve hikayenin anlatılış tarzı birinci filme gelişmiş olsa da birinci filmin yönetimi daha iyiydi. Burada biraz daha duygusallığa yer verilmesi hoş olmuş. İyi bir devam filmi.
4 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
adrinnn başardım :) adrin kazan der de rocky kazanmazmı buda ilk kadar olmasada harika ama ilkin tadı başka
26 Kasım 2008 tarihinde eklendi
serinin en duygusal sıcak bir o kadarda güzel bir flimdi bence ilkindende güzeldi ayrıca bu flimin antreman sahneleri çok iyidi
16 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Şaheser...9/10
14 Ekim 2008 tarihinde eklendi
"leon33" arkadaşımız filmi bana izlettirmedi beyazperde sitesininde suçu bu,
bu yorumu nası alırlar kayda anlamak mümkün değil,
sonunu resmen söylemiş,
beyazperde yönetimine yazık...
23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
her dakikasında her sahnesinde anılar saklı cok gzl......
23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
beyazperdee 8,6mı vermişş .. yazıkk yaa .. bu rocky serisi bi efsanedirr .. süper ...
1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Rocky,bu sefer Apollo'yu deviriyor.Süper Film
26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Nadir rastalanılacağı üzere Oscar’lı bir filmin devamıdır ’’’Rocky 2’’.Birincinin sihrini yakalayamasa da serinin en iyilerinden biridir.