25. Saat
    4,1
    25. Saat hakkında görüşlerin ?

acungio
    acungio

18 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Bence Edward Norton kariyerindeki en büyük 2 basamaktan biriisiii (Fight Club-25 th.hour)..
    MükemmeL bir film..insanı adeta duvara toslatan bir dram..Yönetmenii Spike Lee..Müziklerii Terence blanchard...Ayrıca diğer aktörlerr de Edward'tan aşağı kalmayan performanslar..Özellikle Philip seymour hoffman,Barry pepper,Brian cox..Sadece izleyin derim.. 9/10
    pinkcadillac
    pinkcadillac

24 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    filmi edward norton’ın yanlış seçimlerinden bir diğeri daha olarak görüyorum. kanımca senaryo zayıf kaldığı için edward norton’ın oyunculuğunu taşıyamamış,çok fazla klişe kullanılmış. izlerken insanda 'ben bu filmi görmüştüm' duygusu uyandırıyor ki bence pek hoş değil.
    rosetta
    rosetta

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    hapse girmesine 24 saat kalmış kahramanın,bu 24 saat içinde yaşadığı gel-gitleri ve kendisi ve çevresiyle yüzleşmesini konu alıyor film.filmin böylesine basit gözüken senaryosu, edvard norton un mükemmel oyunculuğu ve spike lee nin mükemmel performansıyla,izlenmeye doyulmaz bir film halini alıyor..ayrıca ayna sahnesiyle filmin çok kısa bir sürede kült filmler kategorisine gireceğini düşünüyorum..(benim için zaten kült filmdir..)
    Frank-Serpico
    Frank-Serpico

3 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    edward nortan hakıketende gelecek vaad eden bır actor burdada fılmıtek basına omuzluyor fılımde guzel tavsıyemdır
    hurricaned-2
    hurricaned-2

26 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    montgomery ismini "vertical limit " filmide esrarengiz bi dagcida duymustum ve cok hosuma gitmisti..bu filmde el degistirdi guzel isim ve daha bir hayranlik kazandi benim icin..bu film oyle birsey ki; hapise girmeyi tamamen haketmis,hatta yatmasi gerekenden daha az sure icerde kalacak olan bi adam ve son 24 saati..son 24 saatine bakarken aslinda cevresindeki insanlari ve montye olan yaklasimlarini goruyoruz..belkide acima duygularini..monty nin ayakta guclu gorunme cabassini..filmin sonuna saklanmis guzel bir hayal..filmin muzigi icin ayrica konusmak gerekir bence..cok etkileyici bir ritmi var..iste bu film (senaryo) basarili.. cunku basta dedigim gibi hapise girmeyi haketmis bir adamin belkide hapise girmemesini diliyoruz!!! bu yuzden arabada giderken gordugu ruyanin guzelligi bizi sevindiriyor,rüya oldugunu anladigimizda üzülüyoruz...kesinlikle izlenmesi gereken bir yapim....
    odinhan
    odinhan

21 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Belki çok da kötü bir film değil ama Edward Norton senayo seçimlerinde en iyi erkek oyuncudur diyebilirim.Hemen hemen tüm filmleri müthişe yakındır,bu film hariç :(10/6
    nuur-nur
    nuur-nur

16 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    a spike lee joint / sonunu beğenmediğim edward nortonun ayna önündeki monologuna bayıldığım film yalnız filmde ukraynalı adamın ispiyoncu çıkması çok basit geldi havada kalan noktalar vardı senaryoda basit bağlantılar kurulmuş yine de izlenmeli ortalam üstü bi film
    senward
    senward

6 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    etkilendim doğrusu gayet güzel bi yaşanmış hikaye yi filme aktarma olmuş
    widmark-2
    widmark-2

18 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    edward harika bu filmde gene oyunculuk zirvede film güzeldi barry pepper i da beğendim müzik senaryo iyi diyelim
    werlol
    werlol

4 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Bir çok insanın, hatta hepimizin; belki başka şekillerde de olsa, filmdekine benzer yaşadığı bir 'son' günümüz olmuştur. Bence film bu hissi sonuna kadar yaşatabiliyor, başarılı buldum. Henüz izlememiş arkadaşlar varsa ilk fırsatta görsünler diyorum bu filmi.
    kumpas888
    kumpas888

4 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Bu film bir romandan sinemaya aktarıldığı için zaten kitap okuyormuş gibi izliyorsunuz,yani bence harkülade nede olsa edebiyat kokuyor..Edward zaten çok ii bir oyuncu (bu adam inandırıcı)
    mrs-durden
    mrs-durden

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Edward Norton un olduğu bi film çirkin olabilir mi yaaaaa????
    mertsensari
    mertsensari

22 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    harika bir film söyleyecek tek kelime yok .mutlaka seyredin,kolay onutulacak bir film değil hafızalarda yer edecek bir film.
    vahdinu
    vahdinu

1 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Monty'nin arabanın içinden dışarıya bakması ve kendi kendini muhasebe etmesi ve tabi ki final sahnesinde babasının konuşması, çok etkileyici. Edward Norton'un oyunculuğu hakkında konuşmak zaten gereksiz olur.9/10
    ncinarli
    ncinarli

17 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Diğer yorumlar olumlu olsa da,oyunculuklar dışında film benim için tam bir hayal kırıklığıydı.Film gerçekten çok durgun bir film.Ayrıca malum olaylardan sonra ki şehirle ilgili de fazla birşey yansıtmış değil.Sadece birkaç sahne bununla ilgili.Filmin geneli diyaloglarla geçiyor fakat bu diyaloglar da oldukça bunaltıcı...Çekimler iyi fakat bunca olumsuzluk arasında yeterli değil...Uzun lafın kısası filmi beğenmedim...