Beşikten Mezara
    3,9
    Beşikten Mezara hakkında görüşlerin ?

watcher-2
    watcher-2

4 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
    jetli olurda izlenmez mi be'izlenir.Bu adam rolünün hakkının veriyor .
    evil-of-angel
    evil-of-angel

26 Haziran 2003 tarihinde eklendi
    selamlar.bu film yalnızca DMX'in This IS MY LIFE isimli şarkısını dinlemek için bile gidilir.TAbii aksiyon sahneleri de extrası.
    erguvenmurat
    erguvenmurat

21 Haziran 2003 tarihinde eklendi
    Ne biliym böyle bi kebapçı havası var filmde. Hani çay bahçelerinde, kebapçılarda filan gösterilirdi eskiden böyle filmler. Vurdulu kırdılı şöyle iştah açan buruş li filmleri filan. İşte bu da öyle bişey. Yani bunu izle 1,5 hatta 2,5 iskender bile yersin.
    Shattered-Glass
    Shattered-Glass

19 Haziran 2003 tarihinde eklendi
    DMX i unutmuşum oda harika sarkıcı olmasına ragmen bu kadar iyi bir perfonmans cok zor.Onu en son kurşun adlı filmde izlemiştim.Rap müziğini en iyi temsil eden kişidir kendisi.Şimdi sizden bir ricam var filmin sonundaki dmx in sarkısının adı ne nerden bulurum bana bildirirseniz sevinirim harika bir sarkıydı.
    roxtonfan
    roxtonfan

16 Haziran 2003 tarihinde eklendi
    JET her zamanki gibi süper ama bu filmin iyi olduğu anlamına gelmiyor.Bir elini cebinden çıkarmadan dövüşmesi değişiklik olmuş.Lakin istanbulun yollarından bile daha oyuk yüzü çok kötü durmuş.Filmin finali hepsinden kötü.MARK'ı daha önceden izlemiş olanlar bilir(öğretmeni oynadığı,yakuzayı oynadığı ve kurtların kardeşliğinde kızılderiliyi oynadığı filmleri)çok iyi bir dövüşçüdür ve amerikada JET'en daha fazla hayranı vardır.Oysa heyecanla beklediğimiz finalde 3 dakka bile dövüşmediler.Yani insan MARK'tanda birkaç hareket görmek istiyor.Onu JET'in karşısına dikenler malesef ondan yeterince faydalanamamış.En azından birkaç capaera hareketi falan yapsaydı içimiz gam yemeyecekti.Bu durumda aşağıdaki yorumum aynen geçerlidir.
    durdumurat
    durdumurat

11 Haziran 2003 tarihinde eklendi
    alla alla ..eger dövüş sanatlarına ilginiz yoksa gitmeyin arkadaş....gidip ondan sonrada ötmeyin..orda biz jetli babayı izliyoruz ..şamarlasın yeter ..baba var ol.....
    kemaltekden
    kemaltekden

9 Haziran 2003 tarihinde eklendi
    sinema da degil Tv de bile izlenecek kalitede değil
    twinsler
    twinsler

8 Haziran 2003 tarihinde eklendi
    Film Aksiyon Çercevesinde izlenirse son zamanlarda XXX den sonra izledğim Eğlenceli Filmlerden birisi yersiz eleştirilere anlam Veremiyorum Yok Tv de izlenmez falan gibi !
    cengizcuci
    cengizcuci

30 Mayıs 2003 tarihinde eklendi
    bu filmi ben izledim öyle olay yapacak bir film değil filmin konusu standart ve kötü denilecek espiriler var jet li iyi adam ve mark dagasus kötü
    film bu ikisi film sonunda dövüşsün diye yazılmış
    pirimugan2007
    pirimugan2007

7 Mayıs 2003 tarihinde eklendi
    aksiyon tarzımdır ama ,işim olmaz jet liyle
    bruceconrad
    bruceconrad

2 Mayıs 2003 tarihinde eklendi
    İnsanın başına hiç beklemediği şeyler gelebilir gibi kısa ve klişe bir temayı filme biraz olsun anlam katmak için mi yaptılar ne...
    barfly-2
    barfly-2

18 Nisan 2003 tarihinde eklendi
    jet li cepten yemeye devam ediyor. popülatiresi yakın bir zamanda bitince ne yapar merak ediyorum!!!
    sulod
    sulod

13 Mart 2003 tarihinde eklendi
    Şimdi gidip alıyom filkmi bekleyin lütfen ilk izleyen ben olmak istiyorum hahahaha