bu ikiliyi gerçekten seviyorum:))) çok eğlenceli ve bir an bile yerinde durmayan bir aksiyon filmi daha zamanın nasıl geçtiğini anlayamıycaksınız.sıkılmanıza imkan vericeğini sanmıyorum...
çok güzel bir aksiyon filmi olmuş jet li nin performansı yine çok iyiydi gerçekten çok güzel bir filmdi tank ın helikopteri patlatma sahnesi güzel sahnelerdendi action film sevenler kaçırmasın 8/10
her ne kadar jet li sevmesem de bu film gerçekten çok gzldi. özellikle dmx in çok ii bir performan sergilediğini düşünüyorum ve umarım daha pek çok filmde izleyebiliriz. filmi çok beğendim. ama yinede jackie chani geçemez :)
Çok iyi olmasa da aksiyon severleri memnun edecek bir film olmuş.Özellikle takip sahnelerini nefeslerinizi tutarak izleyeceksiniz.Her ne kadar Jet Li’nin canlandırdığı karakter sinema tarihinin en komik karakterlerinden biri olsa da izlenilebilir ’Cradle 2 the Grave’.Jet Li’ye böyle ’’cool’’ roller yakışmıyo hiç,öyle elleri cebinde falan.Zaten olağanüstü bi karizması da yok.Andrzej Bartkowiak’a gelince:Bu adamın bütün filmleri belli bir ortalamanın üstündedir hep.Böyle devam ederse bir kaç sene içinde en iyi aksiyon yönetmenlerinden biri olacak.’Cradle 2 the Grave’ için de 6 puan yeterli olacak. 6/10
En sevdiğim 2 dövüş ustasının, her ne kadar ben Jet li ile Mark ın çekişmesinin ya da ne bilim aralarındaki dövüş sahnelerinin daha uzun olmasını istesemde , bu 2si için kesinlikle izlenir ..