Halka 2’nin hayal kırıklığı yarattığı hususunda görüyorum ki ekseriyetle hemfikiriz..Bu filme gelecek olursak;kabul edelim etmeyelim film (((orijinini nazar-ı itibare alarak yazıyorum))) uzakdoğu korku sineması tarihinde bir ’milat’ teşkil etmiştir...Ancak en iyi korku filmi sözlerini biraz mübalağalı buluyorum...
düşünsenize bi kaset izleyin 7 gün sonra öleceğinizi bilin..ben uyuyamazdımki o yedi gün..filmden korkmayanlar için bişey diyeceğim erkeklerse bu filmi gece karanlıkta tek başlarına izlesinler.bu film gece tek başına izlenmeli gündüz tadı çıkmaz bu filmin
izlediğim en güzel korku gerilim filimlerinde bir tanesi gerçekten beni çok fazla hemde çok fazla etkiledi filimin konusu müziğ ve hele oyunculuğu naomi watts ın oyunculuğu gerçekten muhteşemdi bizim mnkaneler olsaydı çağla şikel falan o kuyu sahnesinde dublör kullanırdı tırnaklarım kırılacak diye maa kadını izlediniz gerçektende muhteşem bir korku filiminde muhteşem bir rol yağmış
verbinski spielbirg’in varisi olduğunu her filmde yineliyor. filmde naomi watts’ı oynatmak kimin aklına gelirdi ki? harika olmuş. hop oturup hop kalktım. bir ara sinemada arkadaşıma sarılmışım. ama serinin ikinci filmi nakata’nın çektiği amerikan vesiyonu ilki kadar iyi değil.
Gizemli olduğu kadar tüyler ürpertici.Her bir araştırma sizi ölüme bir adım daha yaklaştıracak.Video kasetin ve Samara'nın sırrı filmin finalinde çözümlenecek.Tam da herşey bitti derken asıl kabus yeni başlayacak.Hollywood yapımı The Ring japon versiyonundan daha ürkütücü ve görsel açıdan izleyiciye istediğini veren hatrı sayılır bir korku filmi.Ne yazık ki devam versiyonu bu bölümü kadar başarılı olamadı belki ama senarist Ehren kruger bir yere not edildi.Halka mükemmel...
öncelikle konu son derece sarsıcı.düşünsenize bir kaset seyrediyorsunuz ve 7 gün sonra ölüsünüz.kahramanımız rachelın gerçeği bulma çabası övgüye değer.film baştan sona insanı geriyor.hatta bazı sahnelerde hoplatıyor.neydi o televizyondan çıkan kız öyle.iyi bir film.
ya ben fragmanları çok önemsiom we sewiom ama bi filmde de bu kdar filmin açığa çıkmasına sinir oluyom...belki fragmanı izlemeseydim -hatta kesin- daha çok korkardım.herkes gitmiş korkmuş,korktum çok dediler,bende korkma amaçlı gittim ama maalesef korkamadım:(
Asya333 basıma boyle bisey gelmedi ama arkadaslarınla izlediysen onlardan biri yapmstır bu kadar korkma tahmin ediyorum cep telefonuyla seni işletmistir...Böyle filmleri fazla kafanıza takmayın yoksa kafayı yersiniz geceleyin uyuyamazsınız!!!
Hayatımda izlediğim en iyi korku filmlerinden biri.Kaset insanı gerçekten sinir etmek için yapılmış.Filmi izledikten sonra zaten sarhoş gibi oluyor insan.Etkisinde kalmak çok kolay.Ses efektleri harika!bu filmi yalnız izlemek benim gibi hayatınızda yapacağınız en büyük hata olurdu heralde.İzlerken mutlaka yanınızda biri olsun.