Halka
    4,2
    Halka hakkında görüşlerin ?

ahmetkeskinn
    ahmetkeskinn

1 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    bu film kızın tv den çıkma sahnesiyle ekol olmuş bi filmdir. bi çok film bu filmden çalıp çırptığı sahnelerle biyerlere gelmeye çalışmış ama kopyadan öteye geçememiştir. bu film ''uyarlamadır'' diğer filmleri mutlak surette senaryosuna çeken hatta bunun farkında bile olmayan yapımcılarla doludur;))
    ismet-ar
    ismet-ar

25 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    korku adına hiçbirşey taşımayan bir film tek atın gemiden atlayıp parçalandığı yer güzel gerisi beş para etmez
    pinkcadillac
    pinkcadillac

24 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    klişelerine rağmen, izlerken telefon çaldığında korkutabilen bir film olmuş :) bu da sanırım filmdeki konu bütünlüğünden kaynaklanıyor. başarılı bir korku filmi olduğunu düşünüyorum.
    sumru-atalan
    sumru-atalan

13 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    bu filme dair hatırladıgım en baskın şey hiç beğenmediğimdi..bu da yorum yazmam için yeterli oldu..
    boldheart
    boldheart

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    film bence çok başarılıydı bazı sahneler hariç ama halka adındanda çok söz ettirdiği gibi izlenmesi gereken tam bir korku filmi diye düşünüyorum ben beğendim...
    Frank-Serpico
    Frank-Serpico

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    korku tarzı tek ızlemedıgım tarzdı begenemıorum korkmuyorum ama ızledıgım ılk fılımdı hostu guseldı tarzının oncusuydu hemen pesınden taklıtlerı calıntı ısler cıktı gercı bunun ılk versıonunu japonlar cekmıstı sonra gelıstırılerek halka2 adıyla cıktı ama ılk serı herseye ragmen basarılıydı
    teo-17
    teo-17

9 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    'sinema tarihinde korku dalında Halka mal olmuş ender filmlerdendir' 8/10
    Selcuk Genc
    Selcuk Genc

1 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    gerilim türüne yeni bir soluk kattığını söyleyebilirim.film yarattığı gerilimi senaryosunun dışında güzeller güzeli naomi wats’a borçlu bence.naomi wats filmi alıp tek başına götürüyor inanılmaz bir perforansı göstermiş.mutlaka izlemelisiniz.ring ıı kaldığı yerden başlayıp halkayı tamamlıyor ve ilk filmin gerilimini 1 adım daha yükseltmeyi başarıyor. bir devam filminden daha fazlası var diyebilirim.
    mehmeterhanucarr
    mehmeterhanucarr

28 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    gerilim dozajı yüksek ve insanı acaba filmin içinde 1 gün sonra olaylar nasıl gelişecek diye düşündüren mükemmel bir kurgu sinema da tekrar oynayabilse eminim ki yine çok iyi bir hasılat yapar
    miramus
    miramus

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Japon orijinali olduğu sürece kopyaları onların önüne geçemez..Ama gerek oyunculuklar gerek anlatım yine de güzeldi..Çok fazla korku olmasa da gerilim yeterince iyiydi..İzlenebilir..
    lilith-11
    lilith-11

22 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    hayatim boyunca beni en cok korkutan korku filmiydi!!
    littlebocuk
    littlebocuk

17 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    hayatimda izledigim ve belkide korktugum tek film!!hala geceleri ruyalarima giriyo:D
    tu-2
    tu-2

10 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    ya korkunç olduunu düşünenler emin misiniz bence hiç deildi gerilim biraz yardı ama adı korku filmi be o kadar olsun yani!
    nemesis-2
    nemesis-2

28 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Korkmak istiyosanız bu filmi şiddetle öneririm
    meliteen
    meliteen

17 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    güzel we etkileyici bi film.sewdiğim korku filmleri arasındadır.