Iyi bir yeniden çevrim , kendini izlettiren bir gerilim … Ama hani nasil denir , gerim gerim gerilmedim filmi izlerken … Gerilim olarak pek tatmin edici degil … Yinede iyi bir konu bütünlügüne , senaryoya ve islenise sahip …
notantana filmde kafanızda oluşan bütün soruların cevabını buluyorsunuz demiş.peki o kaseti kim çekmiş? neden kaseti kopyaladığınızda kız sizi öldürmüyor'kız annesine nasıl zarar veriyormuş'bunların cevabını biri verirse sevinirim.beklediğim kadar güzel bi film değildi.özellikle sinema tarihinin en korkunç son 5 dakikasının bu filmde olduğunu söyleyenlere ne demeli bilmiyorum
10 yaşlarında var yoktum ilk izlediğimde... çok beğenmiştim. Korktuğum bir korku filmiydi. Hala da beni korkutmayı başarır bu film. Ama elbette çok kez izlendiğinde her sahneyi bilmenin verdiği bir can sıkıntısı oluyor. Yine de sizi heyecanlandırabilen ve korku duygunuzu yükseltebilen bir filmdir her zaman için, halka..!Hala izlemeyen var mıdır bilemem ama, varsa da artık izlesin bir an önce. :D10/9
iyi bir gerilim filmi..gerilimin dozunu iyi ayarlamışlar...aklıma tabii bazı sorular takıldı ama film bunları çözemedi belkide herkesin kafasına takılanları çözmeye çalışmıyordu...son derece iyi birkaç sahne vardı mesela tv’den çıkma sahnesi, at sahnesi ve kuyu sahnesindeki gibi...bide ben bu naomi watts a bayılıyorum ya ne hoş kadın mullholand drive da da izlemiştim hem çok güzel hemde çok iyi bir oyuncu david lynch e teşekkürler bize onu gösterdiği için
Film anlatıldığı gibi efsane bir film değil bence. Heyecanlı, yer yer geren ama açıkçası çok fazla korkutmayan, korku filminden ziyade gerilim dediğimiz türe daha yakın duran güzel bir film. Ben beğendim. Tavsiye ederim.
düşünsenize bi kaset izleyin 7 gün sonra öleceğinizi bilin..ben uyuyamazdımki o yedi gün..filmden korkmayanlar için bişey diyeceğim erkeklerse bu filmi gece karanlıkta tek başlarına izlesinler.bu film gece tek başına izlenmeli gündüz tadı çıkmaz bu filmin
Gerilim türünün en iyisi diyebilirim. Sinemada bazı sahnelerde seansça zıplanmıştı. Çok beğenmeme rağmen vcd'sini alıp almamakta kararsız olduğum tek film. Alsam izlemek istiycem, bu da aşağı sakal, yukarı bıyık durumu yaratıyor...