Gerçekten stallone a bir kez daha hayran kaldığım film diyebilirim iyi ki izlemişim çok ama çok güzeldi içinde herşey barındırıyor aksiyon,dram,duygusallık bazı sahneleri sinir bozucu olsada etkilemeyi başardı kesinlikle müzikler de bill contiden çıkma olduğu için süper.Stallone hayranıysanız defalarca değilse de 1 kere en azından izleyin.9/10
Başarılı bir Stallone filmi diyebilirim.Aslında öyle çok özel bir hapishane filmi değil ama yönetmen dostluk temasına gereken özeni göstermiş en azından.Gerçi yine de Sly hayranları dışında kalanlar için çok fazla bir anlam ifade etmeyecektir.
Stallone fetişistlerini fazlasıyla tatmin edebilecek bir film. Öyle ki Stallonenin kaslı vücudunu bir Rocky filminden daha fazla görme şansına sakip oluyorsunuz. Donald Sutherland ise rolüne cuk oturmuş denilebilir. Ama Hür Kanla ilgili söylenebilecek en önemli şey (bence)film gibi bir film olması. Piyano ağırlıklı o tema müziği ise çok hoşuma gidiyor. Müziğin, filmin ihtiyacı olan o duygusal yoğunluğu hakkıyla verdiğini söyleyebilirim. Velhasılıkelam sevdiğim bir filmdir Hür Kan. Ve bence sinemanın en iyi hapishane filmlerinden biridir.
izlediğim en iyi hapishane filmi stallone büyük oyuncudur oynadğı karakterler her kesin oynayabileceği tipten değildir bu filmde en iyi filmlerinden biridir
fazla söze gerek yok.beni en çok etkileyen filmlerden biri izlerken 1 dk bile sıkılmıyorum ve defalarca izledim.herkesimden izlenebilir ve ayrıca ortalama bir macera filminden daha fazla şiddet unsurları da yok film de