evet saneps doğru söylüyosun sana katılıyorum.bütün filmler gibi bu da o tür bir film.ama yiğidi öldür hakkını yememek lazım.film güzel.iyi bir psikolojik hava yansıtılmış.izlenebilir.
film ne vasattı ne de harikaydı bence.. boş sahnelerin olduğu reddedilemez, hatta biraz ileriye alınsa moduna bile giriyor insan.. ama konusu güzeldi. omar sharif ise filme ayrı bi tat katıyor..
Eğer Indiana Jones maceralarını seviyorsanız bu filme kayıtsız kalmayın derim. Filmin ilk yarısında bir adamın dramını izliyoruz ve dolayısıyla dingin bir tempola ilerlereken film ikinci yarısından itibaren tempo kazanıyor ve (ne yazıkki Amerikalı yapımcıların kurtulamadığı Doğulu ön yargısıyla) bir çöl macerası içinde bir at ile sürücüsünün içsel yolculuğu izliyoruz. Zaten bu ruhani yolculuk filmi diğer kilişelerden kurtarıyor ve ayrıcalıklı bir yere oturtuyor. Diğer arkadaşlarımızın da dediği gibi insan filmin bazı yerlerinde huzur buluyor. Viggo Mortensen in performansını atlamayalım. Adam rolünün hakkını vermiş ve Aragorn karakterinden rahatlıkla sıyrılıyor.
kötü denemez am çok çok iyde denemez....bazı sahneleri harika olmasına rağmen filmin bence devamlılığı yok.....tabii vigg mortensenin hakkın vermek lazım...baya iyi oynamış....bi yediyi hak eder bence....
Bu filmi bugün izledim değil. gerçekten harika bir film . Sıradan bir film Efektler müzik harika.Vmortensen harika bir oyunculuk göstermiş. GELECEK YILLARDA ONUN OSKAR ALACAĞINI UMUYORUM.fİLMİ İZLERKEN YAPMANIZ GEREKEN TEK SEY TADINI CİKARMAK.
mitleştirme, kahraman yaratma, araya duygusallık serpiştirme: alsana klasik amerikan filmi! tamamen saçmalık. allahın beygiri işte koşar durur. amerika'dan adam getirmenin anlamı var mı! sanki köroğlu'nun atı!!