beck31
1.383 değerlendirmeler
5 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Courtney Love için merak etmiştim. Hoşa giden bir sürükleyiciliği var. Yani ne iyi ne kötü bir şekilde süregelen türden. Birde tanıdık oyuncuların izlenilebilirliği evet. Vasat ama izlenilmez değil en azından boş bir günde pek kafa karıştırmadan.5.5 tan 6/10
Bu tür filmler 90lı yıllarda oldukca yaygındı dolayısıyla döneminin son ve başarılı filmlerinden biri denebilir. Artık bu kurgudan ancak tv filmi oluyor.
filmin konusu klasik ama başrol oyuncuları iyi seçildiği için film sürükleyici bi hal alıyor özellikle Kevin Bacon ve Charlize Theron'un rollerini çok beğendim.boş vakit geçirmek için izlenebilir.10/7
Valla ilk izlediğimden bişey anlamdım.Çünkü STUART TOWNSEND'i kare kare izleyeceğim derken filme konsantre olamadım.Ama iyi bir film.Bu arada Stuart ve Charlize'nin gerçek hayattada beraber olduklarını belirmeliyim.Acaba hangisi daha şanslı?
haa bir de filmin açıklamasında hatalar var. kız tamam şeker gibi ama şeker hastası değil, astım hastası.. ayrıca ilaç vermemekle falan tehdit etmiyorlar..