Onlar
    2,3
    Onlar hakkında görüşlerin ?

KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    izlenebılır cok onceden ızlemıstım ama ıyı fılmdı 10/7.8
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

11 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Robert Harmon ın uzun senelerdir çektiği ilk film. Yer yer korkutmayı başarıyor...
    xhero1905
    xhero1905

27 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
    Son sahnesinin etkileyiciliği dışında,sıradan korku öğeleriyle bezenmiş,korkutmayı asla başaramamış vasat bir film
    süpernova-2
    süpernova-2

31 Ekim 2004 tarihinde eklendi
    wes craven gerçekten iyi bir yönetmen.çevirdikleri filmlerle korku sinemasına yeni bir soluk getiriyor.bu filmde böyle.sizi oldukça geriyor.ancak filmin sonu havada kalıyor.sonunu iyi bağlamamış
    cnksy
    cnksy

20 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    filmin bazı yerlerinde gerilsekte sonuç itibari ile tatminkar edici degil,dvd deki alternatif son orijinaline göre daha iyiydi.4/10
    Aamir Khan
    Aamir Khan

15 Haziran 2020 tarihinde eklendi
    O kadar sıkıcı o kadar ağır işliyor ki hatta işlemiyor. Kız bi yaratık olduğunu anlayıp kabul edene kadar film bitti. Bide en nefret ettiğim saçma sahnelerden biri olan şey adam kıza yanımdan ayrılma seni koruyacam der kız kafasının dikine gider ve genelde en gidilmemesi gereken yere gider mesela metro hemde gecenin bi vakti. Çoğu kaçma kovalama filmlerinde olur bu tarz sahneler. Al işte tek başına gidersen olacağı budur sen öyle bi yere gidersen yaratıklar oraya gelmeyip napcak kaçırırlar mı bu fırsatı oh olsun sana. Dostlar filmde korku yada gerilim unsuru yok sahneleri on dk önceden tahmin edebiliyorsunuz. Sonuda çok kötü olmamakla birlikte artık alışılmış bi son diyebilirim yani asla izlemeyin bu filmi.
    wolkiwolki
    wolkiwolki

22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Wes Craven’in onayını almış olan film, çok sırada değil belki ama oyuncuların çok iyi olmayan performansları, sürükleyici olmayan senaryosu ile vasatın pek üzerine çıkamıyor.Zaman zaman geriyor gerçi izleyiciyi ama, fazla tavsiye edilecek bir film değil sanırım...
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    izlediğim en kötü filmlerden biri belki de en kötüsü...film boyu heyecana ve gerilime dair hiç bişey hissetmedim,izleyeli de bayağı oluyo aslında ama dün bile izleseydim aklımda yine düzgün bi sahnesi falan kalmazdı...zaten aldığı puandan da belli
    catwoman-2
    catwoman-2

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    film güzeldi baya geriyo insanı.
    caneri16
    caneri16

7 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    buna benzer cok fılm ızledım.artık klasık olan bu tur ınsanı bıktırıyor.
    Arion
    Arion

2 Şubat 2004 tarihinde eklendi
    Sonu yoktu... wes devamını düşünüyor ki yoruma açık bıraktı... öte tarafta ne var siz biliyor musunuz?? ben bilmiyorum... bir oturup tahmin edelim bakalım:)=
    naked-soul
    naked-soul

14 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
    ey sizi gidi korku filmi sewenler bu filmi savunsanıza
    fragilegirl
    fragilegirl

28 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    fena film değildi..benim korktuğum sahneler oldu.özellikle filmin ilk sahnesinde korktum.efektler daha iyi olabilirdi.metafizik güçlerden bahsettiği için korkutmayı başarıyor. korkmak isteyenlere tavsiye edebilirim.şahsen ben bu filmin bazı bölümlerde korkutmayı başardığını düşünüyorum
    bruceconrad
    bruceconrad

3 Aralık 2002 tarihinde eklendi
    katiyen katılıyorum kitty girl
    yaseminpamukcuoglu
    yaseminpamukcuoglu

7 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
    gelmiş geçmiş seyrettiğim en kötü korku filmiydi