Exorcist: The Beginning
    Exorcist: The Beginning hakkında görüşlerin ?

eeeliiif
    eeeliiif

2 Kasım 2004 tarihinde eklendi
    bence de gayet iyiydi yane ama ilk yarı
    hakkaten tırsarak ve yanımdaki zavallı şahsiyetin koluna yapışmış biçimdee izledim ama belki de korkalım bu sefer tarzı bi psikolojiyle gittiğimizdendir
    ne olursa olsun ben director's cut the beginning türk filmi..vb versiyonlarını hiç ayırmadan şeytanı seviyorum
    hi-kenny
    hi-kenny

1 Kasım 2004 tarihinde eklendi
    filim izlemeye inanın deymez. canınız sinemaya mı gitmek istedi.testereyi izleyin çok ciddiyim en azından sinirleriniz yıpranır bu da bir tepkidir ve de güzeldir.filimde şeytanın bazı cümlelri entresandı tanrı şuan çocukalarını beceriyo filan gibi dahasıda var.üzerine konuşmak lazım aslında.neyse siz genede izlemeyin yazı turayı izlediniz mi?gerçekten çok daha güzeü bir tercih:)
    ilkerekleme
    ilkerekleme

31 Ekim 2004 tarihinde eklendi
    yamyamların çocuğun başında yamuldukları sahne harbidende iyiydi...onun dışında kadın oyuncu şeytan olduktan sonraki bazı yerlerde kadının suratına iyi baktıysanız makyaj pekte iyi yapılmamış..ama seyirlik film..
    dvck
    dvck

31 Ekim 2004 tarihinde eklendi
    filmin ilk yarisi gercekten etkiliyiciydi.ama seytan deşifre olduktan sonra fazla germedi insanlari.daha guzel bir bitiş yapabilirdi.
    yigitsener
    yigitsener

onlar gibi
    ulucemo38
    ulucemo38

30 Ekim 2004 tarihinde eklendi
    merhabalar...ben filmi izledim güzel hoş bir film yalnız bu şeytan serisinde anlamadığım birşey var...Neden şeytan hep kızlerı ele geçiriyor ????? biri bu nu bana açıklaya bilirmi acaba?.Bilen varsa yazsın lütfennnn
    f-corleone
    f-corleone

30 Ekim 2004 tarihinde eklendi
    bu kadar da önyargılı olmayın ya ne bekliosunuz ki bu tarz filmden:) ilk yarısı ne yalan söleyim ürkütücüydü baya ama ikinci yarısında çok eğlendim diyebilirim:) hem korkmak hem gülmek istiosanız izleyin..
    alpersavas
    alpersavas

27 Ekim 2004 tarihinde eklendi
    Çok ucuz numaralarla insanlar korkutulmaya çalışılmış.Aniden ortaya çıkan yaratıklar,olağan seslerin aniden gürültülü bi biçimde verilmesi...sadece anlık sıçramalara sebep olabilir.Maalesef film genellikle bunlar üzerine kurulmuş.Görsel açıdan iyi olması sayesinde bir nebze izlenebilir hale gelmiş.Şeytanın kadının içinden çıkması sahnesi yani filmin finali bu kadar sıradan olmamalıydı.Ayrıca filmin akıcı olmadığını da söylemem gerekir.Kısacası çok para harcanmış ama ucuz bir film.
    bilbursay
    bilbursay

23 Ekim 2004 tarihinde eklendi
    Selamlar,
    Bence fragmanı kadar güzel bir film değil.Ama klasik bi korku filmi diyebilirim.2001'deki versiyonunu izlediimde beğenmiştim.Keşke Peder'in geçmişini de aynı film içinde anlatsalardı.Bu filmin tek çekici yanı bu ki o da exorcist fanatikleri içindir bence.Ha bi da beğendiim noktalarını söyleyeyim oyunculuklar iyi ve bi de görüntüler çarpıcı olmuş ama makyajlar diil.ben ce evde eya sinemada zamanını korku filmi izleyerk geçirmek isteyenler için izlenebilecek bir film.
    Saygılar..
    sleepandream
    sleepandream

22 Ekim 2004 tarihinde eklendi
    gelir gelmez izledim.ama hani 1.den daha kokrunç olacaktı.en azından o filmin kendince bi karizması vardı.ama bu filmde ne bu ya diorsunuz?şeytanın tazı gibi koştuğu bi bölüm siz düşünün.nasıl yane?diorsunuz kendinizce.ışınlansın kardeşim ne o koşmalar.alın alına werip bağrışmalarına bişi diemiorum bile.ama en can alıcı nokta baş karakteri yapım ekibi aralarında para toplayıp bi vatikana yollamamış.tabe orası vatikansa yane direk görüntüyü almışlar ve üstüne adamı yapıştırmışlar.bu nedir ya?film çekiosunuz nie kısıosunuz bütçeyi.
    sonuçta iyiydi de ilkinden iyi de değildi...izleyin ama :)
    akorcuklu
    akorcuklu

15 Eylül 2004 tarihinde eklendi
    Eski filme yapılan göndermeler ve kilise atmosferi o kadar çok etkiliyeciydi ki... gerçekten çok başarılı bir devam filmi...İlşk film gibi olması beklenemez tabii. sonuç ta ilk film yepyeni bir konuyu işliyordu.... yine bence çok iyi...
    safari19051980
    safari19051980

14 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
    haftaya amerika da gösterime giriyor
    serhatonce26
    serhatonce26

27 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
    İLKİ KORKUTUCU DEĞİLDİ BU NASIL OLACAK BAKALIM
    funlife
    funlife

14 Haziran 2004 tarihinde eklendi
    hikayenin öncesini sonradan yapmaları çok saçma insanların kafası karışır ayrıca ben 2.nin 1. kadar iyi olacağını sanmıyorum
    dreamboatcap
    dreamboatcap

13 Haziran 2004 tarihinde eklendi
    İçinde iblisler ve fantastik şeyler olduğuna göre iyi bir yapım olacağa benziyor.