lukasm
11 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Tanışmalarının merkezinde raslantı bulunan görünürde hiçbir ortak noktası olmayan buna ragmen hayatlarında büyük degişimlere yol açan iki kişinin dostlukları geliştikçe; mizah ve dostluk üzerine kurulan hikayede seyircideki etkisini arttırıyor.Bu görünürde sade filmdeki,dostluk ve kader bagı,özlem ve pişmanlık,tercihlerin yaşam üzerindeki degişimlerini bünyesinde eriten bu sevgi yüklü sürpriz sahnelerle süslü ve oyunculuk resitali sunan sıkı bir seyirlik.
Filmi akşam televizyonda seyretme fırsatı buldum ve türk sinema izleyicisi olarak birçok seyredilmesi gereken filmi ne yazık ki izleyemediğimizi anladım.Amerikan yapımlarının sinemayı tekeline alması yüzünden bir çok avrupa filmini izleme fırsatı bulamıyoruz.trendeki adam tüm sinemaseverler tarafından kesinlikle kaçırmaması gereken bir film izlediğim en güzel avrupa filmlerinden biri