farklı bir komedi istiyorsanız kesinlikle güzel bir film bulacaksınız fakat tarzınız daha basitse hoşunuza gitmeyebilir yinede adam sandler ve jack nichalson için izlenebilecek kalitede güzel bir film...
ilk baslar sıkıcı olmasına rağmen inat ettim kapamadım. sonuç neydi:? hiç. oyunculuklar hosuma gitmedi kotö performans nicholson a bise demem ama adam'dan beklenmezdi pek sevmedim 6/10
son derece komik ve güzel bi film.kesinliklesonu belli olmuyor.filmde çatlauıncaya kadar güldüğümü söyleyebilirim.evet bencede jack nicholson çok iyi bir oyuncu ve bu filmdeki performansıda gayet iyi salaklar sofrasından sonra izlediğim en iyi komedi filmi kesinlikle izleyin ve hak verin açık açık söylüyorum filmi kötüleyip yok olmamış jack e yakışmamış diyenler çok da güzel olmuş yakışmış mutlaka izleyin arkadaşlar
Çok komik bir filmdi, ta ki izleyene kadar! konusu hatta konusu ve fragmanı da öyle görünüyordu. Jack N.’la Adam S.’ın nasıl bir ikili oluşturduklarını da merak ediyordum. başımıza bu merakımızdan gelmedik kalmadı. şimdi de bu.Jack Nicolson. bir kaç yıl daha yaşarsa Oscar adaylığını 20’ye çıkarır herhalde dediğimiz adamın düştüğü hale bakın. daha doğrusu bakmayın. izlemediyseniz bırakın öyle kalsın.Adam Sandler. onun normal hali zaten, nasıl bu kadar komik olduğunu düşünüyor? böylesine bir mizah malzemesini heba etmesine, saçmalamasına ne demeli. olacak iş değil.Filmin içeriğinden falan bahsetmim. Eğer Jack N. sevdiğiniz-beğendiğiniz bir oyuncu ise(aksini söyleyen çıkmaz herhalde) Asabiyim’i izlemeyin. akıllara zarar bir komedi. Koca Jack N. bu hallere düşecek adam mıydı? ama büyük ihtimal filmi çekerken çok gülmüş, çok eğlenmişlerdir. çünkü genelde öyle oluyor. filmin çekimlerini izliyorsunuz, oyuncular yönetmen, ekip falan gülmekten yerlerde yatıyor. filme bakıyorsunuz ya kötü bir film çıkıyor ortaya ya da sıkıcı bir film (mesela Ocean’s Twelve’de olduğu gibi).Hazımsızlığa neden olabilir bu film bende olduğu gibi. bu yüzden en kısa zamanda bu filmi unutmak, özelliklede Jack N.’ı diğer filmleriyle hatırlamak istiyorum.(hani tamam komik bazı sahneleri de yok değil ama yakışmamış)(4)
jack nicholson ve adam sandler'in birleşmesi nasıl olur diye düşünenlerin izleyipte beğeneceği bir film komik romantik eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için gayet hoş bir film...
filmi henüz izleme fırsatım oldu, gerçekten komik ve eğlenceli bir film jack nicholson komedide "benden bu kadar"da kendini kanıtlamıştı zaten adam sandler da komik biri sonuçta komik bir film.eğlenmek istiyosanız izleyin her filmde başyapıt özelliğide aranmazki?!
adam sandler gene ve yine harika oynamış.bu adam gerçekten süper;nicholson ın mimikleri biraz abartıda olsa izlenecek bir film ama çok komik dğil ve hatta sonlara doğru insanı baya sinirlendiriyor.ama genede tavsiyem izlenmesinden yana