gskaltay
14 Ocak 2005 tarihinde eklendi
ben serinin ilk filminin daha iyi olduğunu düşünüyorum ama 3.filminde güzel yanları var mesela filmin başındaki pamela andersonun olduğu sahneler güzeldi:))
Ya bi insan bi filmle bukadarmı dalga geçer gayet basarılı olmus biz gülmekten yerlere yattık hele michael jackson’ın bulundugu sahnede yerlere yattım acayip eğlenceli bi film
serının ıkıncı fılmıyle karsılastırırsak bıraz daha komık dıyebılırız.ısaretler le guzel dalga gecmısler. korkunc bır fılm bu tur fılmler arasındakı lıderlıgını surduruyor.
bir çok izleyici serinin en vasat bölümü olarak bakıyor bu filme.bu görüşe katılmıyorum.bence serinin en derli toplu en komik bölümüydü.korkunç bir filmi eleştirdiğim en büyük nokta balden aşağı esprileri abartılı olarak kullanmalarıydı.yaratıcılıktan uzak bu espriler can sıkıyordu.ancak 3.seride espriler biraz daha göze hoş geliyor.özellikle matrix teki kahinle dalga geçmeleri ve kahinin televizyondaki kadınla yumruklaşmaları çok komikti.sonuç olarak bana göre serinin en izlemeye değer filmiydi.bilmem bana katılır mısınız
Malesef beğenmedim.. 1 çok güzeldi.. Sonradan batırdılar.. Espirisiz komedi filmi nasıl olur diyenler bu filmi izlesin.. Şimdiki aklım osa gitmem yani...
Felaket ! Sırf bu filmin ne kadar rezalet, kötü olduğunu duyurup insanlık görevimi yapmak için üye oldum. Çarlinin melekleri 2 den bile rezalet siz düşünün artık......
Kaçın izleyen biri yada izlenen biyer gördüğünüzde.
devam filmlerinin kaderi midir nedir bilinmez ama 1.si kadar hiçbiri bana güzel gelmedi.. buna rağmen 3.sü 2.sinden daha güzel.. maksat gülmekse izleyin:)
scary movie serisi Hoşuma gİdio ama Bu İçlerinde en kötü olanı Bİrincİsini hiç bİri tutmuo bence.. AMa GEnede Fean deİl İSleneBilir. he Bİde oyuncu ZenGİnliği Bİşey katmamış Fİlme
aslında en parlak yıllarını 80'lerde yaşayan absürd komedi'ler artık beklenen ilgiyi görmüyor. İlk iki filmi tam bir felaket olan serinin üçüncü filmi bence serinin en eli yüzü düzgün olanı. Her ne kadar eski ZAZ filmleri kadar parlak olmasa da David Zucker'ın filmi, oldukça eğlenceli, keyifle izlenen bir komedi. Özellikle 'Signs'a yapılan göndermeler harika... (5/10)