Desperado kadar olmasada güzel bir film olmuş oyuncular filme ayrı bir renk katmışlar aksiyon sahneleri,müzikler,çekimler falan herşey başarılı fakat salma hayek başrol oyuncusu olarak gözüküyor ama çok az oynadı filmde bu yüzden açıkcası biraz hayal kırıklığınada uğradım.El mariachi ve desperadoyu sevenler bunuda sevecektir diye düşünüyorum.
Aksiyon filmlerinde vazgeçemediğim iki isim ; Vin Diesel ve de Antonio Banderas... Manyaktı yine yaa.. Hele o gitar dinletileri çok güzeldi... İsleyin haa..
bu film çekilmesede olurmuş oyuncu kadrosuna yazık olmuş.bu kadar kötü bir senaryo ve kötü sahne seçimleri olunca güzel bir film olması beklenemez tabiki...
bu kadar haksızlık yapmayalım bence.tamam ilki kadar güzel değil ama kötü bir filmde değil.aksiyon severleri memnun edeceğini umuyorum.banderasın oyunculuğu ve karizması için izlenebilir.
senaryosu beklediğim kadar güzel değildi ama yinede şiddetle tavsiye ederim. çok renkli bir film.banderas, johhny depp bir arada olmaları izlemeniz için yeter zaten. 10/8
filmi resmen çorba etmişler 1 ve 2 deki gibi değildi oyuncu kadrosu çok iyi olması çok az da olsa izlenebilir hale getirdi ama çok fazla abartılı sahne vardı
Rodriguez bu filmi çekebilmek için kendini denek olarak kullandırtmıştı zaten ulaşabileceği en son nokta olması lazımdı ama olmamış 10 vermek isterdim 3.filme Ne yazıkki 6'lık bir film
Desperado çok daha iyiydi her devam filmi gibi bir hayal kırıklığı yaşadım.Jonny deep'in döktürdüğü sahneler bütün olumsuzlukları sildi bir tek onun için bile izleyebilirsiniz...
aslında çok gerekli bir film değil! ancak çok iyi bir oyuncu kadrosu var. johnny depp filmde ilk etapta konuk oyuncu olarak rol almış ancak baş karakter gibi olmasına (filmde genelde o var) kendisi bile şaşırmış. ben mickey rourke için izledim filmi ancak o da küçük bir rolde oynuyor. ayrıca ilk filmi izlemeye gerek bile yok çünkü bu filmde ilk filmden hatırlatmalar da yapılıyor.