blake1978
19 Nisan 2003 tarihinde eklendi
Evet izleyenler gerçek yorumları yazmaya başladılar... Ben neden izlemeden herkesin yüksek oylar verdiğini anlamıyorum burda bi filme! Herkesten ricam izlemeyenlerin oylarını geri çekmesi. Baştan abartırsak burdan fikir edinmeye çalışanları da yanıltmış oluyoruz...
Gerçektende fragman ve film kel alaka. Ben filme genel olarak kötü yada iyi demeyeceğim. Filmi "aradan" önce ve sonra diye değerlendireceğim. Bence film araya girmeden önce çok güzeldi, çünkü arkadaşlarımla gittiğim bu filmde hepimizide aynı anda koltuğa zımbalamayı başaran sahneler vardı. Hatta salondaki insanların, önlerinde oturanların hallerini görmelerinden dolayı toplu gülüşmeler yaşandı. O 3-4 sahneden sonra bütün arkadaşlar dönüp birbirimize baktık. Bence ilk yarı gerçektende çok güzeldi. Araya girdikten sonra çok heyecanlıydık acaba neler olacak diye ama sizinde söylediğiniz gibi tam bir "düşkırıklığı" yaşandı. İlk yarının aksine ikince yarı herkes ot gibi oturup film izledi ve film bittikten sonra herkesin yüzündeki ifade ne yazıkki aynıydı :( Film bence çok cıvımış, uzaylılar bütün olayı bozmuş. Klasik saçma sapan korku filmlerine benzemiş "Dreamcatcher". Hele bitişi berbattı. "I duddits" diyen mahluğa aferm demesi lazımmış tetiğe basma özürlü kardeşimizin. Neyse ben genede ilk yarı için bu filme gidin ve arada filmden çıkın derim. Çünkü o 3-4 sahne bütün kötü düşüncelerimi siliyor film hakkında. Haa bu arada, nasıl bir insan öyle bir durumdayken yerden kürdan almaya kalkar? Öyle bir durumdan sonra ben o tikimi kaybederdim açıkcası :-)
ben rüya avcısının (düş kapanı yani)kitabını okudum.çok müthiş bir konu ve film de çok müthiş olacak.stephen king’in harika bir kitabı.korku ve bilim kurgu sevenlere bu filmi öneriyorum.