Gayet sıaradn ve hiç hazetmediğim bir film ee emeğe saygım var sadece ama ingiliz milliyetçiliği yapan bu filmi sevmiyorum ilki daha iyiydi yada öyle....
Serinin 2. filmi olamsına rağmen en son izlediğim filmi ki bunda Ateş Kadehinin etkisi büyüktü.. Sinemada izlememe rağmen yine de çok etkileyici her yönüyle ki gerçek film telefonda bile etkiler insanı değil mi??
belki süresi biraz daha kısa tutulabilinseydi ortaya çok daha iyi bir film çıkardı ayrıntılar üzerinde çok durulmuş açaıçası biraz sıkıcı sinemada izlemedeiğim için efeckler konusunda bir yorum yapamayacağım ama vcd de efeckler tam olarak verilememiş
cok güzeldi yine zaten harry potter serisinin hangisi kötü ki harry potter ve arkadaşları yine olayları cözüyorlar lord woldemortun gecmişte tom riddlee olduğu ortaya cıkıyor potter o kadar akıllı ki kitaba yılanın dişiyle bastırıp tom riddleı yokediyor 10/7
Ben bu filme nasipse cuma günü gitmeyi planlıyorum.İyi ve eğlenceli lduğundan hiç şüphem yok.Ben burada bir konuya da değinmek istiyorum; sadece Harry Potter,LOTR ve animasyon filmlere değil bütün filmlere dublaj istiyorum!Dünyanın bir çok ülkesinde ve özellikle Avrupa’nın hemen hemen her ülkesinde bütün filmler dublajlı gösteriliyor.Türkiye’de de istendiğinde bir filme ne kadar güzel dublaj yapılabildiğini özellikle LOTR filminde gördük!Ben önce orjinaline gittim ve daha sonra da dublajlısına,inanın dublajlısında çok çok daha fazla keyif aldım ve bütün filme hakimdim!Harry Potter’da da aynı şekilde!Bu yüzden buradan bütün sinemaseverlere sesleniyorum; filmlerde dublaj’a destek verelim!Elimizden geleni yapalım!Ayrıca KORSAN FİLMLERE SON!!!