4,3
Harry Potter ve Sırlar Odası hakkında görüşlerin ?
5 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Çok ama çok farklı bence chris colombus un en karanlık işi buydu
10 Mart 2008 tarihinde eklendi
Fena değil...
28 Şubat 2005 tarihinde eklendi
çok güzeldi ama daha korkutucu olabilirdi . ama yinede favori filmlerimde biri.
26 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Abartılacağını düşünmediğim film. 6.5/10
5 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Öykünü bu ikinci ayağı,daha iyi bir görsellik ve daha fazla aksiyon sunuyordu ama yine de yönetmenin kendi yaratıcı fikirlerinden yoksun olarak karşımıza çıkıyordu,çocukların büyümeleri eleştiri konusu olmuştu ama film yine de çok iyi iş yapmıştı,ilk filme göre çok daha hızlı olan temposu filmi çok daha keyifli kılıyor,yaratılan karanlık atmosfer ise çocukalrı gererken büyüklere ise daha izlenilebilir bir film sunuyordu,başarılı bir uyarlama olduğu aşikar ama pek fazla zeka içermiyor(yönetim açısından).Saygılar.
5 Haziran 2004 tarihinde eklendi
ilkinden daa iiydi en azından quidditch maçı umarım dewamı daa ii olucak filme 9 weriorum hak edio(her ne kadar kitaba göre sönük kalsada)
9 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Kitap ve film arasında çok az farklılıkların olduğu, tamamen kitabın aktarıldığı çok güzel heyecan yüklü, mekanların ve konunun güzel yansıtıldığı, hiç sıkmadan dolu doluya üç saat geçirten bir film. Zamanında en iyi filmi diyordum(diğer seriler çıkmadan.) ama şimdi gölge arkadasında kalanlardan diyorum, zevkle izlenicek, fantastik film severlerin kaçırmaması gerek, kaliteli bir yapım, puanım; 10/7.
26 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
Aa, pardon. Burayı Azkaban Tutsağı sayfası sandım.
13 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Sırlar odası açıldı...İLk filme bakılırsa tabii ki bu film daha güzel.KÜçük oyuncularında pişmesi filmdeki başarıyı biraz daha arttırmış bence.Ama şunu söylim kitaptaki hayal ettiğim yerler gibi değildi
4 Kasım 2002 tarihinde eklendi
Ooo perfect smile uzun zamandır H.P. de yoktun. Gerçi bende takip ediyordum buradan ama bende yoktum. Gerçi ben H.P. yi heryerden takip ediyorum ... :))
29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
İlk filme göre biraz daha güzeldi.Ama daha güzel beklerdim .. :):)