'Harry Potter'ın okuldaki ikinci yılını anlatan Harry Potter ve Sırlar Odası'nda J.K.Rowling,bildik öğrenci sorunlarını-kıskançlıklar,rekabetler,çekingenlikler-yer yer ürkütücü,yer yer komik düşsel öğelerle ustaca iç içe geçiriyor.Dizinin ilk kitabı Harry Potter ve Felsefe Taşı kadar sürükleyici olan bu ikinci kitabı heyecandan soluğunuzu tutarak okuyacaksınız' Diyor serinin ikinci kitabında..Ama aynı iltifat olmayan gerçekleri bu ikinci film için de yapmamak haksızlık olur.. bU ARAda Daniel Radcliffe'in yolu o kadar açıkki,yakın zamanın Eliah Wood'u benzetmesini yapabiliriz.Tabi bu şaka,ikisinin de yeri ayrı,ve ikisi de çok farklı oyuncular..
bence felsefe taşına göre çoook iyi olmuş..1. filmi izleyenler heralde bu filmi daha fazla beğeneceklerdir.çünkü herşey hariha çok hoşuma gitti..izlemeyenmutlaka izlesin..kurgu filan herşey harika hp kalitesi giderek yükseliyo!!
bence süper bir filim daha.lord voldemortun ilk halinin bir anı olarak gözükmesiyle herşey değişiyor.ama değişmiyecek bir şey varsada oda harry nin herzaman onun karşısında olması.yine güzel bir film yine iyi bir başyapıt.ayrıca ilerde harry nin aşık olacaği ron un kız kardeşi gınny weasley i bu yıl okula başlıyor.tavsiyem izlenmesinden yana. hatta çokta üstünde.
Sırlar odası açıldı...İLk filme bakılırsa tabii ki bu film daha güzel.KÜçük oyuncularında pişmesi filmdeki başarıyı biraz daha arttırmış bence.Ama şunu söylim kitaptaki hayal ettiğim yerler gibi değildi
Çocukken defalarca izleyip,sıkılmadığımız ve her seferinde farklı tatlar aldığımız efsane serinin 2.filmi,şimdi izleyince tabi kahramanlar çocuk yaşta olduğu için aynı etkiyi vermiyor ama gene de unutulmaz 8/10
Harry Potter serisini çok seviyorum! her film her kitap birbirinden güzel! insan seçim yapmakta zorlanıyor. :) ben 3.filmi izledikten sonra harry potter serisini daha çok sevmeye başladım.kitapların beşini de bu filmden sonra okudum. okumayanlara tavsiyem filmleri seviyorlarsa mutlaka okumalılar!! kitapları okurken filmi izlediğinden çok daha fazla içine giriyorsun olayların. ve uzun süre etkisinden çıkamıyorsun :) ben hala çıkamadım :) hele 4.kitapta filmini önceden izlemek gibi bir seçeneğimiz olmadığından ne olacağıyla ilgili en ufak fikrim yoktu ve her sayfasında heyecanın biri bitmeden,birinin sonucunu beklerken, başka bir merak ve heyecan ekleniyor! her türlü duyguyu heyecanı çok daha fazla yaşıyorsun kitapta! sözün özü filmler çok güzel vazgeçilmez ama kitaplar muhteşem!! çok keyifli çok heyecanlı çok duygulu daha ne diyebilirim ki çok güzel! :)kalp krizi geçirme riski olanlar dışında filmi seven herkes (!film hakkında yorum yapmadan önce!)mutlaka okumalı!!:) evcini dobby’nin (nice harryli noeller) dediği gibi NİCE HARRY’Lİ SENELER! :) :)
ben dün izledim ve oldukça beğendim.örümcekler falan oldukça ürkütücüydü.ayrıca bence çocuk filmi değildi.baya güzeldi.bugün de Azkaban Tutsağı'nı izlemeyi umuyorum.herkese de tavsiye ederim :)