Kitap ve film arasında çok az farklılıkların olduğu, tamamen kitabın aktarıldığı çok güzel heyecan yüklü, mekanların ve konunun güzel yansıtıldığı, hiç sıkmadan dolu doluya üç saat geçirten bir film. Zamanında en iyi filmi diyordum(diğer seriler çıkmadan.) ama şimdi gölge arkadasında kalanlardan diyorum, zevkle izlenicek, fantastik film severlerin kaçırmaması gerek, kaliteli bir yapım, puanım; 10/7.
uzun süresine rağmen çok iyi bir film ve bir solukta izletior kendini... 2-3 yıl önce bu filmi 90 kere izlem,şimdir en az bir aralar her gün izlerdim vcd si bozulmuştu yenisini aldım tabi:D...karanlık yönü ağar basan 3. filmle beraber tek potter filmi çok iyi bir film...
Filmi izlemeden önce yorumlara bakim derken süresi dikkatimi çekti ve 160 dakika çok fazla sıkılırım ya diye önyargım vardı ama filmi izlemeye başladıktan sonra nasıl geçti o süre anlamamıştım.Fantastik dünyanın bütün öğelerinin çok akıcı olarak kullandığı serinin en güzel filmi de diyebilirim.10/10
tartışmasız en güzel harry potter filmi.hem konu bakımından hemde kitapta anlatılan nesnelerin benzemesi bakımından diğer filmleri on basar.yönetmeni tebrik ediyorum.keyifle izledim.küçük yaşlarına rağmen çok güzel bir oyunculuk çıkarmışlar.snapei ve gilderoy lockhartı karıştırmıyorum onlar zaten muhteşem oynamış.genel olarak kitaba bağlı ve çok güzel.kaçırmayın.harry potter hayranı olarak bir harry potter filmine verdiğim en yüksek puanı hakkediyor.10/10
Melez Prens'i okumadan önce en iyi Harry Potter kitabı/senaryosu olduğunu düşünmüştüm. Ama Melez Prens'in senaryo olarak daha ileride olacağı kanaatindeyim. Kitabını okuduktan 2 gün sonra sinemada seyretmiştim. Çok beğenmiştim. Şu anda senaryosu ve müzikleri hariç bence diğer serilere göre daha sönük kaldı(Birinci seriyle birlikte).