4,3
Harry Potter ve Sırlar Odası hakkında görüşlerin ?
21 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
ilkini aratkayan bir 2. film örümcek sahnelerinde ben bayağı eğlendim yılan sahneleri de güzeldi ilk filmde daha tatlıydilar 😄
12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Çok güzel bir harry potter filmi ne diyebilirimki? harry potter filmlerini her zaman ayakta alkışlıyorum. çünkü çok emek harcanıyor.
10 Mart 2007 tarihinde eklendi
İlk filminden sonra tabiiki mükemmel bi film daha ama bi şey eksik gibi yinede favorim 10/10
9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
'Harry Potter'ın okuldaki ikinci yılını anlatan Harry Potter ve Sırlar Odası'nda J.K.Rowling,bildik öğrenci sorunlarını-kıskançlıklar,rekabetler,çekingenlikler-yer yer ürkütücü,yer yer komik düşsel öğelerle ustaca iç içe geçiriyor.Dizinin ilk kitabı Harry Potter ve Felsefe Taşı kadar sürükleyici olan bu ikinci kitabı heyecandan soluğunuzu tutarak okuyacaksınız'
Diyor serinin ikinci kitabında..Ama aynı iltifat olmayan gerçekleri bu ikinci film için de yapmamak haksızlık olur..
bU ARAda Daniel Radcliffe'in yolu o kadar açıkki,yakın zamanın Eliah Wood'u benzetmesini yapabiliriz.Tabi bu şaka,ikisinin de yeri ayrı,ve ikisi de çok farklı oyuncular..
17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Güzel bir film,izleyin derim.
5 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Öykünü bu ikinci ayağı,daha iyi bir görsellik ve daha fazla aksiyon sunuyordu ama yine de yönetmenin kendi yaratıcı fikirlerinden yoksun olarak karşımıza çıkıyordu,çocukların büyümeleri eleştiri konusu olmuştu ama film yine de çok iyi iş yapmıştı,ilk filme göre çok daha hızlı olan temposu filmi çok daha keyifli kılıyor,yaratılan karanlık atmosfer ise çocukalrı gererken büyüklere ise daha izlenilebilir bir film sunuyordu,başarılı bir uyarlama olduğu aşikar ama pek fazla zeka içermiyor(yönetim açısından).Saygılar.
17 Eylül 2021 tarihinde eklendi
İlk filme göre daha güzeldi. Alan Rickman çok iyi oynamış. spoiler: Ölü çocuğun günlüğünü buldukları sahne çok güzeldi.
Bu seri kendini gittikçe güzelleştiriyor. spoiler: Dobby'nin bu filmde gelmesi çok iyi oldu.
Filmi herkese tavsiye ederim.
21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
harry potter filmlerini o kadar semesem de serinin en güzel filmi diyebilirim
2 Ekim 2016 tarihinde eklendi
Efektler güzel gizem yerinde ve aksiyon bol Chris Colombus iyi iş cıkarmış filmin süresi baya uzun ve film cok akıcı bi şekilde ilerliyor Dobbyide cok sevdim :D Filmin sonu ve bu kitaboın sonu zaten güzel amka sırlar odasının kitabını cok sevmezken filmine bayıldım hadi daha ne bekliyorsunuz koşun ve izleyin 10/8.5
28 Şubat 2005 tarihinde eklendi
çok güzeldi ama daha korkutucu olabilirdi . ama yinede favori filmlerimde biri.
8 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Zamanında sinemada bizzat izleme fırsatım olmuştu. Özellikle o basiliks ve harry'nin buluştuğu sahnede tüm salon gözlerini kapatarak izlemiştir. Fakat ben o kadar mutluydum ki o zaman 11 yaşında olsam dahi o sahneyi korkusuzca izlemiş, gece uyuyamamıştım korkudan. Hep o gece aklıma gelir her izleyişimde.
Harry Potter serisine başlayın...
31 Mart 2007 tarihinde eklendi
Benim en sevdiğim seri sırlar odası ve geçektende kitaba çok uygun çekmişler izlerken çok keyif veriyo insana.
9 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Kitap ve film arasında çok az farklılıkların olduğu, tamamen kitabın aktarıldığı çok güzel heyecan yüklü, mekanların ve konunun güzel yansıtıldığı, hiç sıkmadan dolu doluya üç saat geçirten bir film. Zamanında en iyi filmi diyordum(diğer seriler çıkmadan.) ama şimdi gölge arkadasında kalanlardan diyorum, zevkle izlenicek, fantastik film severlerin kaçırmaması gerek, kaliteli bir yapım, puanım; 10/7.
31 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bu film ve bundan önceki film yerlerde süründüğü için diğer serileri izlemeyi reddederek protesto ediyorum. Çünkü hayalimdaki Harry Potter serisi bu filme baya bir uzak. Bu serinin kitabını okumayanlar yanlış algılamalara düşüyor ve önyargıları çok acımasız oluyor. Halbuki kitap o kadar şahane ki. J. K. Rowling üstün hayal gücünü çok iyi kullanmış; ama bu hayal gücü bu filmi haketmiyor.
14 Mart 2009 tarihinde eklendi
harry potterın tüm filmlerini cok seviyorum bu filmde de ortamı tam olarak etkileyici olmasada cok güzel bi filmdi yine