ya bu filmde çatışam sahneleri,kovalamaca vb. felan sahneler gayet iyidi ama sonlalara doğru uçak inme sahnesinde baya bi çuvalladılar.toto içi kadar yere uçak iniyor. peeh peeeh
Valla güzel bi aksiyon filmiydi. S.L. Jackson , Colin Farrel ve Michelle Rodriguez güzel bir üçlü olmuşlardı.Biraz alışıldık bir konuya sahip olsada kaliteli oyuncular ve Colin için izlenir. 7/10
’’S.W.A.T’’ iyi bir film ama iyiden çok ’’iyi çekilmiş’’ bir film.Senaryo biraz abartılı olsa da yönetmenlik,görüntü yönetmenliği,oyunculuklar,müzikler iyi diyebileceğimiz seviyede.Keşke filmin süresi biraz daha kısa olsaymış.Çünkü sonlara doğru hafif hafif sıkmaya başlıyor.Ancak Samuel L.Jackson,Colin Farrell ve Michelle Rodriguez üçlüsünü her zaman birlikte göremeyiz.Bence 6.5/10 ama 7 vereceğim mecburen.
Bu filmi ilk çıktığı zamanlar izlemeyi çok istiyordum;fakat olmadı.Filmi yeni izledim. 2. bölümü bol aksiyon sahnesi olan bir film.Samuel L. Jackson vasatın üstünde bir perfonmans göstermiş. Fena bir film değil,eğer aksiyon sahneli filmlerden hoşlanırsanız bu filmi izleyebilirsiniz.Arşivlik bir film değil; ama yine de: 6/10
dvd sini veya vcd sini alıp,sevdiklerinizle beraber güzel vakit geçirmek için bire bir.. Aksiyon sevmeyenler(benim gibi) bile filmden sıkılmıyor.. Çok fazla şey vaat etmeyen,kimseyi kandırmayan,amerikan patlamış mısır kültürü için üretilmiş kahramanlık filmi..