Rose Byrne'in harika oyunculuguyla film almis yürümüs.Olay onda baglaniyo ve o duyguyu o kdr iyi veriyoki belkide bi film icin bile mutlu son umrunuzda bile olmuyor.en azindan benim icin keske mutlu bi son olmasaydi dedirtti.Filmde ask'a 3 farkli bakis acisi verilmis,hepside cok güzel islenmis.karsilikli,karsiliksiz ve platonik.harika bi filmdi.Yalniz izlerseniz daha bi anlamli oluyor :))
Bu filmi izlemeyenler mutlaka izlesin. İzlerken kesinlikle yüreğinizi kıpırdatacak bir film. Zaman zaman geçmişten canlandırdığı anılar ve tahmin ettiklerim beni filmin sonuna götürdü. Tek başıma izlesem ağlardım :) 9/10
bu film için sadece teşekkür etmek istiyorum..harikaydı...bir aşk öyküsü bu kadar farklı ve etkileyici olabilirdi...izledikçe şok olacaksınız..filmin nasıl bittiğini anlamadım..müthiş bir senaryo,bir aşk filminden beklenmeyecek kadar iyi..hemen izleyin,daha vakit kaybetmeyin...iyi seyirler...
Defalarca defalarca ama defalarca izlesemde sıkılmayacağım harika ötesi bir film. Filmdeki erkek kahramanın tutkulu aşkına hayran kaldım. Aşkı, özlemi çok iyi işlemişler. İnsanı derinden sarıyor. Mükemmel
filmin senaryosunu Gilles Mimouni yazmış ve ayrıca aynı senaryo 1996 yapımı, Vincent Cassel ve Monica Bellucinin başrollerde oynadığı Lappartement adlı fransız filminde kullanılmıştır ve neredeyse tüm detaylar, tüm isimler birbiriyle aynıdır. yani bir bakıma bu film fransız filminin hollywood yapımı halidir diyebilirim. ben ikisini de izlemiş biri olarak orjinalini daha çok beğendiğimi söyleyebilirim ve izlemeyenlere sıkılmayacaklarsa izlemelerini tavsiye edebilirim.
Aman Allahım olamaz böyle bir film yaa.. tek kelimeyle muhteşemdi.. film boyunca hop oturup hop kalkıcaksınız.. izlemeye değer bi film izlemesseniz üzülürsünüz :D
izledikten sonra beş dakika kendime gelemedim.en duygusuz insana bile aşkı anlatabilecek bir yapıt.bir yüreğin neler yapabileceğini gösteriyor.bence harikaydı...sevgilisi olanlar kesinlikle izlemeliler daha sıkı sarılmak için :)
tek kelimeyle mükemmeldi.izledikten sonra bir süre kendime gelemedim.izlerken de özellikle sonlara doğru resmen içim içimi yedi.izleyin izleyin izleyin fazla söze gerek yok...