Padme_Amidala
26 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
abuk subuk aşk filmi çekmesinler,böyle aşk filmi çeksinler!kurguya gelin kurguya!!! olayların iç içe,mantıklı ve birden fazla insanın gözünden anlatılması inanılmaz olmuş..josh hartnettı bi türlü sevemedim hiç bi filminde..galiba onun için birazcık puan kırdım.. belki onun yerine Hayden oynasaydı daha yakışırdı role..Anakin aşk filmine yakışmaz demeyin, Darth Vader bir aşk kurbanıydı aslında :D
Ülkemizde hayli gecikmeli vizyona girmiş bir film. Uzun zamandır bekledikten sonra (dört sene) vizyona girdiği ilk hafta sonu gitmiştik kız arkadaşlarımla. Yoğun akıcı bir temposu var, romantik-dram filmine göre. Sıkılmazsınız emin olun.
Dublajlı izlediğimden mi ne filmin fazlaca içine giremedim. Oyunculuklar, soundtrack çok iyiydi. Ama zannedersem izlediğim dublaj çok başarısızdı. Elinde altyazılı olarak bu film olan arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirim. Bu haliyle çok yorum yapmasam daha iyi olur.
ya ilk defa romantik gerilim izledim ama çok güzeldi.başlarda böle gerirlim gibi duruo sonradan böle çok güzel bi aşk filmine dönüşüo herkese tavsiyemdir.ii seyirler ... :)
başlarda karmakarışık daha sonra tadına doyulmaz hale gelmeye başlıyan harika bir film diyebilirim bu film için, ilk defa anlamakta çok zorlandığım hatta hala bazı soru işaretlerinin kafamda olduğu güzel bir yapım oyunculuklar 10 numara, senaryo süper tavsiyemdir hemde şiddetle...
hem aşk filmi olsun hem heycanlı olsun diyorsanız film budur :) aşkın tutkunun ne kadar tehlikeli olduğunu neler yaptırabileceğini anlatan muhteşem bir kurgu mutlaka izlenmesi gereken bir film
bu filmi ayık kafayla izleyin çünkü filmin gidişatı insanı daha da sarhoş edebilir hepten konudan ihrac olabilirsiniz ama filmin sonunda herşeyi anlayacaksınız harika bir senaryo ve iyi oyunculuklar tebrik etmek gerekir
Ya arkadaşlar bu filmin neresi beğenildi anlamadım...allahaşkına biri bana söylesin!...oyunculuk deseniz çok sıradan sadece basit bir konunun çetrefilli bir şekilde izleyiciye sunulması yani kafa karışıklığı yaratması mükemmellik mi oluyor anlamadım.Ben filmde bütünselliği yakalayamadım doğrusu bana katılanlar ! ben burdayım.