sarpcore
8 Kasım 2009 tarihinde eklendi
İspanyol sinemasının güzel örneklerinden.Geçmişini sorgulayan ve yalnız kalmak için adaya giden Lucia,ilişkisinin görünmeyen yüzünü görmeye başlar.Başarılı bir kurguyla ilerleyen film,arayışlar ve sonuçlarıylada etkiliyor.Paz Vega iyi iş çıkarmış.Kendini Hollywood yollarında boşuna paralıyor.İspanya sinemasında devam edip çok daha başarılı olabilir.
her yönüyle başarılı film.erotizm izlemek isteyenlere ve dram izlemek isteyenlere farklı farklı tatlar veren akdeniz kokan bir film. kurgusu ve konusu da hayli güzel. paz vega ya gelince; bence hollyvood da ikinci sınıf filmlerde oynayacağına avrupa sinemasında kalması daha yararına. çünkü avrupa sineması pek çok açıdan daha cesur ve önyargısız. vega nın oyunculuğuna da bu gidiyor zaten.amerika rüyası onun çabuk yok olmasına yol açar.8/10
erotizmi dramla birleştirip birşey yapmaya çalışmışlar ama olmamış filmde gerçek seks sahneleri var.bence cinselliği çok fazla kullanmasalar çok daha güzel olablirdi yinede izleyip hoş vakit geçirebileceğiniz bir film
paz vega gibi bi sevgilim olsa keşke diye iç geçirdiğim bir filmdi.. filmi izlerken işler iyice sarpa sardı diye düşünürken, sonunu gayet güzel bağlayıp, kafanızda soru işareti kalmadan bitirmeyi becermişler.. hikaye ve kurgu başarılıydı.. 8/10
Dramatize bir yapım olmak yerine filmin senaryosundaki karmaşa ve belli bir yerden sonra içinden çıkılmazlık ve direkt mutlu sonu ile dikkat çekiyor.Senaryo kendini devam ettirememiş filmin ortalarından sonra iyice sıkıcı bir hal alıyor.Erotik ögelerde vasat düzeyde kullanılmış.10/5
erotik sahneler olduğunu duyunca filme önyargı ile soğuk yaklaşarak seyrettim ama film bir süre sonra seni içine alıyor, biraz karışık olaylar olsada film bence harika cinsellik oldukça var ama film bitince akılda kalan filmin sonundaki mutlu son oluyor. kaçırmayın seyredin...